focusspress.ro
Viral

Festivalul Borsului Lipovenesc de Jurilovca a depasit Neversea ca numar de participanti pe zi

Articol scris de UTV Data publicării:

Da da, ai auzit bine! Festivalul Borsului Lipovenesc de Jurilovca a depasit Neversea ca numar de participanti pe zi. Astfel, Festivalul Borsului Lipovenesc de Jurilovca a devenit, oficial, cel mai mare festival din Dobrogea, depasind Neversea ca numar de participanti pe zi, o adevarata performanta pentru o comuna cu doar 4.000 de locuitori. 

In prima zi in Jurilovca au fost peste 75.000 de vizitatori, in a doua zi alti 69.000 de oameni au ales sa-si petreaca timpul liber in „cea mai trendy comuna” din Dobrogea, cum a denumit-o unul dintre turisti. In total, sambata si duminica la festival au participat mai bine de 144.000 de oameni.

„Nu ne-am propus sa batem recorduri, nu suntem in goana dupa raportari umflate la hectar. Suntem in competitie doar cu noi insine si incercam sa facem lucrurile mai bine de la editie la editie. Sper ca anul acesta a fost mai bine decat in urma cu un an si ne vom insusi criticile constructive pentru editia de anul viitor”, a spus Eugen Ion, primarul comunei și initiatorul Festivalului Borsului Lipovenesc de Jurilovca.

Festivalul Borsului Lipovenesc de Jurilovca a crescut de la 200 la 144.000 de participanti, devenind cel mai mare festival dobrogean și unul dintre cele mai mari din tara.

La anul ne vedem acolo <3

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri