Eurovision Song Contest 2024, Malmö, Sweden - 11 May 2024
Viral Foto: Profimedia Images/Windows95man

(FOTO) Vezi cele mai ciudate tinute de la Eurovision 2024. Aparitiile artistilor au socat publicul

Articol scris de UTV Data publicării:

Eurovision 2024 a adus din nou pe scena muzicala internationala o paleta variata de talent, emotie si, desigur, tinute neconventionale.

De la an la an concurentii Eurovision aleg sa socheze publicul prin alegerea costumelor, prin coregrafii si chiar prin muzica, iar anul acesta totul a fost la superlativ.

Citeste si “Nemo a castigat Eurovision 2024 cu 594 de puncte. Artistul a spart trofeul pe scena”

Eurovision Song Contest 2024, Malmö, Sweden - 11 May 2024

Finala organizata la Malmo a fost castigata de Elvetia, prin Nemo, un artist in varsta de 24 de ani, cu melodia “The Code”. Piesa a fost scrisa de Benjamin Alasu, Linda Dale, Nemo Mettler si Lasse Midtsian Nymann.

“The Code spune povestea vietii mele, o calatorie pe care am inceput-o realizant ca nu sunt nici barbat, nici femeie”, a spus Nemo.

Citeste si “De ce nu a participat Romania la Eurovision 2024”

Primind trofeul de la Loreen, el a spus: "Sper ca acest concurs sa se ridice la inaltimea promisiunilor sale si sa lupte pentru demnitate si pace". Artistul a spart trofeul cand l-a asezat pe scena. Pentru prima data in istorie, o tara a fost descalificata din competitie, dupa ce cantaretul si rapperul olandez Joost Klein a fost exclus din spectacolul principal din cauza unui incident in care a fost implicata o femeie din echipa de productie. Un protestatar a fost arestat si mai multi sunt in arest, potrivit Politiei, in urma demonstratiilor din jurul arenei.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri