van
Viral

How cool is that?! Jean-Claude Van Damme danseaza pe o piesa de la Morandi!

Articol scris de UTV Data publicării:

Celebrul actor de filme de actiune, Jean-Claude Van Damme si-a surprins fanii din intreaga lume, in special din Romania,  odata cu postarea unui filmulet in care isi arata miscarile de dans combinate cu cateva miscari de arte martiale, chiar pe contul sau de Facebook.

Ei bine, nu miscarile de dans ne-au uimit, ci piesa care la instigat la dans si pe care a fredonat-o timp de cateva minute, fiind vorba, mai exact, de melodia care a facut inconjurul topurilor muzicale ''Save Me'' by Morandi. How cool is that?! <3

Well, va dati seama ca in scurt timp actorul a strans peste 1,7 milioane de vizualizari si zeci de mii de aprecieri si share-uri.

Iar acum probabil ca va intrebati ce reactie au avut Moga si Randi, nu-i asa? Ei bine, cum era de asteptat, cei doi au ramas placut impresionati de cele vazute, mai ales ca Van Damme  este unul dintre actorii  pe care Moga ii apreciaza foarte tare. 

''E dovada ca Morandi este unul din proiectele romanesti de succes international si ca o piesa buna nu cunoaste timpul", a spus Moga.

Cat despre Randi, acesta a spus ca''E o bucurie pentru mine ce a facut legendarul actor si, in acelasi timp, o uimire ca, dupa atata timp, piesa inca vibreaza in inimile oamenilor de peste tot!".

Congrats, guys! Vezi mai jos video-ul cu Jean-Claude Van Damme.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri