North And South Korean Leaders Meet For Third Summit In Pyongyang
Viral Foto: Kim Jong-un discurs

Kim Jong-un plange in timp ce implora femeile din Coreea de Nord sa faca mai multi copii

Articol scris de UTV Data publicării:

Liderul a fost vazut cum isi sterge lacrimile cu o batista, in timp ce implora femeile sa aiba mai multi copii si sa opreasca scaderea natalitatii in tara comunista. Adresandu-se audientei sale cu “Dragi mame”, el le-a spus:”Prevenirea scaderii natalitatii si ingrijirea buna a copiilor sunt responsabilitatile noastre pe care trebuie sa le gestionam, in timp ce lucram cu mamele”.

Dictatorul Kim Jong-un a izbucnit in lacrimi in fata a mii de femei nord-coreene

Multe femei din public au plans alaturi de el in timpul evenimentului atent coregrafiat, primul de acest fel organizat in ultimii 11 ani, pe fondul ingrijorarilor tot mai mari legate de scaderea ratei natalitatii in Coreea de Nord.

“Aceste sarcini includ cresterea copiilor, astfel incat ei sa aduca cu fermitate revolutia noastra, eliminarea practicilor nonsocialiste, promovarea armoniei familiei si unitatii sociale, stabilirea unui mod de viata cultural si moral, realizarea, oprirea scaderii natalitatii si avand grija de copii si educandu-i eficient trebuie sa fie prioritatea noastra. Acestea apartin responsabilitatilor noastre de familie comune, de care trebuie sa ne ocupam dand mana cu mamele noastre”, a spus Kim Jong-un.

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri