Viral

Novak Djokovic a castigat US Open 2023. Tenismenul i-a dedicat victoria lui Kobe Bryant

Articol scris de UTV Data publicării:

Novak Djokovic, in varsta de 36 de ani, l-a invins pe Daniil Medvedev , in varsta de 27 de ani si este noul campion al turneului US Open. In timpul partidei Novak l-a dominat pe adversar castigand cu un scor de 6-3, 7-6, 6-3.

La finalul meciului, sarbul i-a dedicat victoria legendarului baschetbalist Kobe Bryant, decedat la inceputul anului 2020 intr-un accident de elicopter. Gestul a facut inconjurul internetului.

Dupa finala partidei, Novak Djokovic si-a dat jos tricoul si s-a imbracat cu unul personalizat pe care era imprimata o poza cu el si Kobe cu textul “Mamba forever” (Mamba era porecla pe care Kobe Bryant o avea).

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“24 este numarul pe care il purta atunci cand a devenit o legenda a baschetului dar si a clubului LA Lakers. M-am gandit ca ar fi un gest frumos si simbolic ca eu sa port un asemenea tricou si sa-I dedic victoria. Kobe era unul dintre prietenii mei apropiat. Am vorit mult timp despre mentalitatea de invingator in perioada in care eram accidentat si ma chinuiam sa revin pe teren. Kobe a fost una dintre persoanele pe care ma bazam cel mai mult, ma ajuta oricand aveam nevoie de vreun sfat sau orice fel de ajutor”, a declarat sarbul.

Partenerii Nostri