Woman who flashed her breasts and ‘made the New York-Dublin portal close’ is 'receiving death threats’
Viral Foto:Profimedia Images

Portalul dintre New York si Dublin a fost inchis din cauza “comportamentului neadecvat”

Articol scris de UTV Data publicării:

Portalul dintre New York si Dublin, o instalatie formata din doua sculpturi circulare care transmit imagini in timp real din cele doua orase, a fost inchis la doar o saptamana de la inaugurare din cauza comportamentului inadecvat al trecatorilor, conform CNN. In cel mai recent caz, o tanara din New York si-a aratat sanii trecatorilor din Dublin.

Woman who flashed her breasts and ‘made the New York-Dublin portal close’ is 'receiving death threats’

Cei de la New York Post au numit constructia “portalul catre infern” dupa ce mai multi trecatori au aruncat cu oua si au afisat imagini cu scvastici si cu turnurile gemene in flacari.

Dupa inchiderea portalului, creatorii au declarat ca “investigheaza posibile solutii pentru comportamentul nepotrivit”. Momentan nu sunt mentionate care sunt solutiile dar Consiliul Municipal din Dublin este optimist ca vor putea redeschide contructia pana la finalul saptamanii.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine este tanara din New York care si-a aratat sanii?

Tanara din America care si-a expus sanii in fata trecatorilor din Dublin este o utilizatoare foarte cunoscuta pe platforma OnlyFans. Explicatia femeii a fost la fel de indecenta: “Cred ca oamenii din Dublin merita sa vada doi ‘cartofi’ crescuti in New York.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri