Viral

Posibil divort in familia regala, Printul Harry a contactat deja avocatii

Articol scris de UTV Data publicării:

Presa tabloida mondiala anunta un posibil divort intre Printul Harry si Meghan Markle. Fiul Regelui Charles al-III-lea ar fi contactat deja un avocat specializat in divorturi.

Conform postului de televiziune, SkyNews din Australia, ducii de Sussex ar fi la un pas de divort. Presa sustine ca printul Harry nu a divortat inca de Meghan de dragul copiilor, Archie, in varsta de patru ani, si Lilibet, in varsta de doi ani.

“Cei mai multi oameni, atunci cand au o cearta in cuplu, se retrag intr-o alta parte a casei. Dar sa fim seriosi, Harry si Meghan au 26 de dormitoare in casa lor. In schimb, el pleaca la 150 de kilometri distanta. Acesta are doua camere de refugiu, a inchiriat o camera de hotel aproape de casa si una in Los Angeles, asta nu este un semn bun,” a spus scriitoare Louise Roberts.

Strategie de marketing?

Fanii regali si presa din strainatate au observat si alte semne rele. Cei doi nu au postat fotografii de Craciun si nici in ziua in care au aniversat cinci ani de casnicie. Unii jurnalisti cred ca totul este o strategie de marketing bine pusa la punct.

“Meghan si Harry, in special Meghan, sunt dispusi sa faca orice ca sa fie in centrul atentiei, inclusiv sa inventeze o asa zisa urmarire cu masini ‘cu un rezultat aproape catastrofic’. Au nevoie de atentia publicului pentru a face bani si pentru a creste aceasta structura ciudata de afaceri. Nu m-ar mira deloc sa fie niste scurgeri de informatii calculate din partea ducilor de Sussex.”, a declarat jurnalista Daisy Cousnes.

Cei doi s-au casatorit in anul 2018 si au impreuna doi copii, Archie (4 ani), si Lilibet (2 ani).

Partenerii Nostri