Photo illustrations in Poland - 3 Jan 2024
Viral Foto:ProfiMedia Images/Platformele Meta

Retelele Facebook, Instagram, Messenger si Threads au picat in toata lumea. Peste 200.000 de utilizatori au raportat probleme

Articol scris de UTV Data publicării:

Retelele de socializare Facebook, Instagram, Messenger si Threads au picat, a anunţat site-ul de specialitate Downdetector, transmite Reuters.

Au fost raportate peste 300.000 de intreruperi de catre utilizatorii Facebook si peste 47.000 de cei ai Instagram, a informat Downdetector

Conform HotNews, problemele par sa fi aparut marti in jurul orei 17:00, cand utilizatorii au raportat ca au fost scosi afara subit din conturile lor de Facebook si Facebook Messenger, fara posibilitatea de a se reconecta.

Meta Platforms nu a oferit deocamdata nicio reactie oficiala privind situatia

Utilizatorii spun ca platforma Facebook îi informeaza căa au introdus parola gresita cand incearca sa reintre in conturi. Se pare ca problema persista si dupa schimbarea parolei si are legatură cu o pana generală a Facebook.

65% dintre reclamatii sunt legate de conectarea la contul de Facebook, 30% privind conectarea la server si 5% în legatura cu aplicatia mobila a Facebook, desi e foarte posibil ca diferentele sa se datoreze unor confuzii legate de accesarea serviciilor.

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri