BILL CHOTT, SELENA GOMEZ, DAVID HENRIE, JENNIFER STONE
Viral Foto: ProfiMedia Images

Serialul “Magicienii din Waverly Place” revine. Selena Gomez si David Henrie isi reiau rolurile

Articol scris de UTV Data publicării:

Selena Gomez si David Henrie aduc din nou magia pe Disney Channel.

Cei doi fosti colegi din serialul “Magicienii din Waverly Place” se reunesc pentru a produce un episod pilot pentru un nou serial numit “Wizards”, a anuntat Disney. Acest proiect va fi o continuare a seriei principale care ne-a cucerit inimile si ii va readuce pe cei doi actori in rolurile lor originale, conform CNN.

“We’re back”, a scris actrita pe Instagram Story, alaturi de o poza din serial cu ea si David.

Ce se va intampla in continuarea serialului “Magicienii din Waverly Place”

In noul episod, Selena o va interpreta pe Alex Russo, ca guest-star, iar Henrie va reveni permanent in rolul fratelui ei, Justin. Distributiei ii se vor adauga cateva nume noi: Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele si Mimi Gianopulos, care nu au aparut in serialul original.

In aceasta continuarea povestea suna cam asa: Jusstin Russo este adult si decide sa-si lase in urma puterile magice in urma unui incident misterios de la scoala de magicieni WizTech. Acesta incepe o viata normala alaturi de sotia lui si cei doi fii ai sai. Totul i-a o turnura neasteptata cand un vrajitor puternic are nevoie de pregatire iar Justin se simte nevoit sa se impace cu trecutul sau pentru “a asigura viitorul lumii vrajitorilor”.

Serialul original “Magicienii din Waverly Place” a fost difuzat intre 2007 si 2012 si a urmarit maturizarea fratilor Russo si incercarea lor de a-si controla puterile magice.

Etichete: selena gomez , serial , desene

Partenerii Nostri