Skiathos_
Viral

Skiathos, insula celor 69 de plaje cu nisip fin si apa cristalina, la doar 1 ora distanta

Articol scris de UTV Data publicării:

Nu ai reusit sa isi planifici o vacanta? Nu-i problema <3 Ne-am gandit noi la tine! UTV si Fabricadevacante.ro te trimit pe Insula Skiathos in Grecia!

Daaa, faimoasa insula a Greciei, Skiathos! Aflata in nord-vestul Marii Egee, in inima Arhipelagului Sporade, Skiathos este cea mai populara destinatie insulara din Grecia. Insula celor 69 de plaje cu nisip fin si apa cristalina, la doar 1 ora distanta.

          

 

Un adevarat paradis natural, renumita pentru plajele cu intrare lina in mare, un lacas divin, presarat cu ingrediente magice: apusuri de soare memorabile, ruine antice, povesti medievale nemuritoare, aroma imbietoare a preparatelor traditionale, farmecul satelor pitoresti si splendoarea arhitecturala. La acestea se adauga generozitatea localnicilor, atmosfera cordiala si jovialitatea molipsitoare.

Inca nu te-am convins? Ce poti sa faci in Insula Skiathos?

  • Sa admiraţi aterizarile spectaculoase pe una dintre cele mai spectaculoase si scurte piste din lume (1628 m);
  • Sa vizitati cat mai multe plaje. Plaje cu nisip fin care se intrec in frumusete, fie cu apa albastra sau turcoaz, fie cu nisip auriu sau negru, plaje la care ajungi usor sau doar cu barca(Lalaria). Plaja Koukounaries, este in top 10 plaje din lume, declarata rezervatie naturala. Veti putea vedea lebede plutind printre turisti, rate si diverse alte specii de pasari.
  • Sa vizitati Kastro, ruinele castelului medieval construit in secolul XIV.
  • Sa vizitati plaja Lalaria si sa mergeti pe urmele actorilor din “Mamma Mia” in Skopellos;
  • Sa vizitati Manastirea Evanghelistria (Buna Vestire) - locul unde a fost tesut si arborat pentru prima data drapelul Greciei.
  • Sa incercati experienta pescuitului de calamari (seara)
  • Sa faceti turul insulei cu un jeep 4x4. Puteti alege inclusiv un traseu safari

Hai cu vacantaaaaa!

 

Etichete: insula skiathos

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri