Viral

"Spioanele" revine dupa o pauza de 10 ani

Articol scris de UTV Data publicării:

Guys and girls avem vesti bune! Spioanele revine cu sezonul 7 pe Cartoon Network in 2024.

Serialul animat a fost conceput de compania de animatie franceza Marathon Media, a avut debutul pe ABC Family in anul 2001, dupa care a fost mutat pe Cartoon Network. Daca nu va mai aduceti aminte despre ce este vorba, hai sa facem o scurta recapituale.

Povestea le urmareste pe cele trei spioane adolescente din Beverly Hills: Sam (Jennifer Hale), Clover (Andrea Barker) si Alex (Katie Leigh). Ele lupta impotriva raufacatorilor pentru a salva lume cu ajutorul dispozitivelor suplimentate de seful lor, Jerry, care este fondatorul si seful agentiei secrete Organizatia Internationala a Protectiei Umane (WOOHP).

Cele trei adolescente trebuie sa se descurce cu misiunile si vietile de zi cu zi: liceul (primele 4 sezoane), facultatea (sezonul 5), baietii dar si rivala lor, Mandy.

Un reboot al animatiei a fost anuntat la inceputul anului 2022, tentativa de lansare find in 2023. Dar se pare ca cei de la Warner Bros. Discovery au anuntat ieri pe pagina lor de Twitter ca debutul oficial al serialului va fi in anul 2024 in America, iar in Europa il vom putea urmari pe platforma de streaming Max. Momentan nu stim daca vocile personajelor vor fi aceleasi sau alti actori ne vor introduce in noua lume a Spioanelor.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: spioanele , cartoon network , max

Te-ar putea interesa si:

Partenerii Nostri