Carrie Law BBC
Viral Foto: Captura de ecran BBC

Un caine din SUA a mancat 4.000 de dolari

Articol scris de UTV Data publicării:

Cred ca stiti cu totii celebra replica: Ma scuzati doamna profesoara dar mi-a mancat cainele tema. Ei bine, se pare ca viata bate filmul, doar ca in cazul asta, cainele mi-a mancat 4.000 de dolari… deci ma scuzati ca nu am depus banii la timp la banca.

Un caine din Statele Unite a mancat bancnote in valoare de 4.000 de dolari dupa ce stapanii lui au lasat banii pe blatul din bucatarie. Dupa jumatate de ora, si-au gasit cainele foarte fericit si bucati din bancnote imprastiate peste tot.

“Deodata, sotul meu, Clayton, mi-a spus: Cecil mananca 4.000 de dolari!”, a marturisit Carrie Law, stapana cainelui, intr-un interviu pentru Pittsburgh City Paper.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Stapanii spun ca Cecil nu este un caine pofticios dar cu toate acestea, lui ii plac banii... sincer sa fiu, nu il pot invinui.

“Poti lasa o friptura pe masa si nu se atinde de ea, pentru ca nu este motivat de mancare. Dar se pare ca este motivat de bani”, a spus ea.

Stapanii au reusit sa recupereze 3.500 de dolari

Cuplul a asteptat ca Cecil sa elimine hartiile, apoi le-au curatat cu atentie si le-au lipit. Astfel, au reusit sa recuperze 3.500 de dolari pe care i-au dus la banca.

Angajatii bancii au fost ingaduitori si au acceptat sa-i despagubeasca pe oameni pentru bacnotele deteriorate pe care se mai vedea seria. Sotii Law l-au dus pe catel la veterinar dupa acest incident. Din fericire Cecil nu a avut nevoie de tratament.

Partenerii Nostri