croco
Viral

Un primar din Mexic s-a insurat cu un crocodil

Articol scris de UTV Data publicării:

Casatorie inedita. Un primar mexican a decis sa-si uneasca destinele cu un crocodil, intr-o ceremonie plina de culoare, cu muzica traditionala. Nuntasii s-au distrat pe cinste, mai ales cand i-au cerut "sotului" sa-si sarute aleasa.


Primarul din localitatea mexicana San Pedro Huamelula s-a casatorit cu o femela de crocodil, pe nume Alicia Adriana, de dragul bogatiei si prosperitatii locuitorilori. Primarul a indeplinit astfel un ritual stravechi pentru ca cetatenii orasului sa traiasca din belsug si prosperitate.


Inainte de ceremonia de nunta, crocodilul a fost imbracat intr-o rochie verde si dus din casa in casa. Apoi reptila a fost adusa la primaria locala, unde a avut loc ceremonia de casatorie si incheiata cu un sarut traditional.


Casatoria este un ritual vechi de secole si dateaza din vremurile prehispanice in randul comunitatilor indigene. Scopul sau este de a cere naturii prosperitate si abundenta.


Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri