Viral

Vezi lista vedetelor care au participat la meciul LAFC VS. Inter Miami

Articol scris de UTV Data publicării:

Numeroase vedete de la Hollywood, in frunte cu Leonardo Di Caprio, au asistat la primul meci pe care starul argentinian Lionel Messi l-a disputat la Los Angeles, alaturi de noua sa echipa, Inter Miami, conform Agerpres.

Inter Miami au plecat triumfatori dupa ce s-au impus cu 3-1 in fata echipei locale Los Angeles FC, Messi fiind pasator la doua intre reusitele oaspetilor.

Pe internet a aparut o lista cu toate celebritatile inregistrate pe lista VIP, printre care baschetbalistii LeBron James si James Harden, actorii Gerard Butler, Owen Wilson, Will Ferrell si Leonardo Di Caprio, cantareata Selena Gomez si printul Harry.

Sosirea lui Messi la Inter Miami reprezinta un adevarat castig din punct de vedere financiar pentru Major League Socces (MLS). Stadioanele fiind luate cu asalt la meciurile argentianului, totodata si linia vestimentara a echipei are de castigat.

Lionel Messi a marcat unsprezece goluri si a oferit cinci pase decisive in 11 meciuri disputate sub culorile echipei Inter Miami, pe care a ajutat-o sa castige prima editie a competitiei Leagues Cup.

Etichete: lionel messi

Partenerii Nostri