Ed Sheeran are acasa o camera plina de ursuleti de plus

Saptamana aceasta, Ed Sheeran a oferit un interviul in cadrul emisiunii Graham Norton Show, acolo unde a vorbit despre dragostea sa fata de jucarii si Lego.

Sheeran a dezvaluit ca a sarbatorit succesul albumului ‘Divide’ cumparandu-si un model Lego Death Star.

Orice parinte bun va sti, daca un pustan vrea un set Lego ii cumperi setul cel mic, nu cumperi unul mare care ajunge undeva pe la 359 de lire sterline. Cand albumul meu a ajuns numarul unu, treceam pe langa un magazin Lego si acolo am vazut setul Death Star si mi-am zis ca e timpul sa cumpar acel set.” a explicat cantaretul britanic.

Sherran s-a descris ca fiind un „copil mare” si a inceput sa povesteasca cat a cheltuit pe jucarii dupa ce a devenit milionar..

I-am cumparat finei mele o Testoasa Ninja de ziua ei si eram in sectiuea de Testoase Ninja si acolo am vazut un camion imens Ninja Turtle. Ma uitam la mica jucarie pe care i-am luat-o ei, apoi la camionul imens si mi-am zis ca trebuie sa-mi fac si mie un cadou.” a explicat Sheeran.

Am o gramada de lucruri copilaresti la mine acasa. Am o camera plina de ursuleti de plus. E un interviu atat de jenant.” a spus artistul cand si-a dat seama ce scoate pe gura.

Leave a Reply


*