profimedia-0196279371
Vedete Foto:Profimedia Images/Brad Pitt si Angelina Jolie

Angelina Jolie sustine ca Brad Pitt ar fi agresat-o inainte de incidentul din avion din 2016. "A apucat-o de cap si a scuturat-o"

Articol scris de UTV Data publicării:

Se pare ca razboiul dintre Angelina Jolie si Brad Pitt va continua mult si bine. Actrita a depus o motiune la Curtea Superioara din Los Angeles, in care sustine ca “istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a inceput cu mult inainte de 2016”. Insa, apropiatii celebrului actor neaga aceasta acuzatie si sar in apararea lui.

Totul a inceput in octombrie 2022 cand documentele juridice in care actrita l-a acuzat pe fostul ei sot ca a fost violent cu ea si cu copii in timpul unui zbor in 2016 au fost facute publice. La sase zile dupa aceasta calatorie, Jolie a cerut divortul de Brad Pitt.

Dosarele juridice obtinute atunci de New York Times aratau ca actorul din Fight Club “a apucat-o pe Jolie si de cap si a scuturat-o, apoi a apucat-o de umeri si a scuturat-o din nou inainte de a o impinge in peretele baii.” In acelasi dosar de mai arata ca, “la un moment dat copiii s-au repezit si toti au incercat cu curaj sa se protejeze unii pe altii. Inainte de a se termina, Pitt l-a sufocat pe unul dintre copii si l-a lovit pe altul peste fata,” conform Digi FM.

profimedia-0640153224

Angelina Jolie spune ca Brad Pitt a fost violent cu ea inainte de incidentul din 2016

Saptamana trecuta avocatii Angelinei Jolie au depus o motiune in vederea eliberarii comunicarilor ce ar dovedi ca Brad nu-i va permite actritei sa-i vanda lui partea ei de vinarie cu exceptia cazului in care ea ar accepta cu un acord de confidentialitate, totul face parte din cadrul procesului legat de domeniul viticol Chateau Miraval, pe care cuplul il detinea in regiune Var din Franta inainte de divort.

Potrivit presei, in urma despartirii lor, Angelina si-a vandut actiunile detinute la acest domeniu in 2021 catre Tenute del Mondo, o filiala a grupului Stoli, controlat de oligarhul rus Iuri Shefler.

In noul dosar, avocatii actritei sustin ca a fost agresata de fostul sot inainte de incidentul din 2016, cand plecau cu avionul din Franta in America.

“In timp ce istoria lui Brad de abuz fizic asupra lui Jolie a inceput cu mult inainte de calatoria cu avionul familiei din Franta la Los Angeles in septembrie 2016, acest zbor a marcat prima data cand si-a intors abuzul fizic asupra copiilor. Atunci Jolie l-a parasit imediat”, sustin avocatii Angelinei.

profimedia-0758528354

Apropiatii lui Brad Pitt spun ca actorul este nevinovat

Un prieten apropiat, care ar stii detalii din culisele fostului cuplu contracareaza informatiile lansate de avocatii actritei.

“Acesta este un tipar de comportament, ori de cate ori exista o decizie care este impotriva celeilalte parti, ei aleg in mod constant sa introduca informatii false, inexacte si irelevante ca o distragere a atentiei. A existat un proce indelungat de cusotie care a implicat intreaga istoriei a relatiei lor si un judecator care a audiat toate dovezile a decis sa acrode custodie 50/50”, a sustinu prietenul lui Brad Pitt pentru revista People.

Partenerii Nostri