*EXCLUSIVE* Kanye exits a meeting in LA with his scantily dressed wife Bianca Censori
Vedete Foto: ProfiMedia Images/Bianca Censori si Kanye West

Adevaratul motiv pentru care Kanye West o obliga pe Bianca Censori sa poarte tinute indecente a fost dezvaluit de Mark Borkowki

Articol scris de UTV Data publicării:

Sotia lui Kanye West, Bianca Censori, apare aproape in fiecare zi in presa internationala pentru tinutele pe care le poarta, sau mai bine zis pentru lipsa articolelor vestimantare de pe ea. Tanara in varsta de 29 de ani, de profesie arhitect, i-a devenit sotie rapperului in 2022 iar de atunci continua sa socheze lumea prin tinutele explicite pe care le alege, de multe ori Bianca apare fara lenjerie intima.

Mark Borkowki, unul dintre cei mai respectati oameni de PR din Marea Britanie, si-a spus parerea avizata pentru Daily Mail. El crede ca rapperul o foloseste pe Bianca pentru a copia strategia de publicitate a fostei sotii, Kim Kardashian.

Kanye and Bianca Censori in love in Los Angeles

Bianca Censori, victima sau complice?

“Kanye intelege foarte bine cum functioneaza controversa si incearca sa ‘rupa’ internetul. Cred ca multi oameni incep sa se simta inconfortabil, in ciuda a tot ceea ce spune el, despre faptul ca poate face ce vrea cu partenera lui. Este o linie foarte fina intre cei care cred ca ea este controlata de el si cei care spun ca Bianca este complice si este dedicata acestui ‘circ’. Chiar este un spectacol ciudat in care toata lumea este implicata, iar unii chiar se bucura de aceste poze explicite. Daca in viitor va aparea o ruptura intre ei, cred ca ne vom uita inapoi la aceste iamgini cu alti ochi si ne vom da seama ca a ea a fost exploatata”, a spus Mark Borkowki.

In 2019 Kanye West a criticat-o pe Kim Kardashian pentru o tinuta ‘prea sexy’ pe care a purtat-o la gala designerului francez Thierry Mugler.

“Un corset este clar lenjerie intima. Este sexy dar sexy pentru cine? Esti sotia mea si ma afecteaza cand vad poze atat de sexy cu tine”, i-a spus Kanye lui Kim dupa aparitie.

Cu toate acestea se pare ca tot ce a spus atunci s-a sters cu buretele din mintea lui iar parerile despre tinute sexy s-au schimbat radical, Kanye isi posteaza acum singur actuala sotie in ipostaze de-a dreptul scandaloase.

Partenerii Nostri