"Shrek The Third" Premiere In Berlin
Vedete Foto: Getty Images/Cameron Diaz

Cameron Diaz, in varsta de 51 de ani, si sotul ei, Benji Madden, au anuntat nasterea celui de-al doilea copil

Articol scris de UTV Data publicării:

Actrita Cameron Diaz si sotul ei, chitaristul Benji Madden, in varsta de 45 de ani, au luat pe toata lumea prin suprindere cand au anuntat ca mai au un copil, un baietel, pentru a carui nastere se simt “binecuvantati si recunoscatori”, conform News.ro.

Cuplul, care mai are o fetita nascuta in 2019, a anuntat sosirea pe lume a fiului lor intr-o postare pe Instagram pe care fiecare a postat-o vineri. Baietelul se numeste Cardinal Madden, au precizat cei doi.

“Este minunat si suntem cu totii atat de fericiti ca este aici! Pentru siguranta si intimitatea copiilor, nu vom posta nicio fotografie, dar este foaaarte dragut. Ne simtim atat de binecuvantati si recunoscatori”, a scris Cameron Diaz pe Instagram.

Poza pe care cei doi au folosit-o a fost cu o pasare cardinal rosie, acestia facand o aluzie la numele fiului lor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cameron Diaz pune familia pe primul loc

Cameron Diaz a declarat pentru CBS News in 2022 ca a luat o "pauza" de la actorie pentru a se concentra pe alte proiecte, dar mai ales pentru a se bucura sa fie mama pentru fiica ei, atunci in varsta de 2 ani. Ea a spus ca a fi mama "cu siguranta" a schimbat-o si ca ii place sa o vada pe fiica ei experimentand pentru prima data ceva nou, prin care si ea a trecut cand era mica. "Toate mamele au acel moment in care isi privesc copilul si el face ceva pentru prima data si tu spui: Imi amintesc ca am facut si eu asta!. Este foarte tare", a spus Diaz.

Actrita, ale carei filme includ "There's Something About Mary" si "Charlie's Angels", s-a casatorit cu Madden, membru al trupei Good Charlotte, la inceputul anului 2015.

Etichete: cuplu , cameron diaz

Partenerii Nostri