eduard crbl8
Vedete Foto: Instagram/ CRBL si Elena

CRBL si sotia lui, Elena, divorteaza dupa 16 ani de casnicie. “Cu inimile impovarate de tristete..."

Articol scris de UTV Data publicării:

In urma cu doar cateva minute, artistul CRBL a anuntat pe pagina lui de Instagram faptul ca el si sotia lui, Elena, au luat decizia de a divorta. De-a lungul timpului fanii i-au vazut ca pe unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz dar iata ca lucrurile au luat o intorsatura neasteptata.

CRBL si Elena si-au sters toate pozele impreuna de pe retelele sociale. Ei spun ca aceasta decizie nu este una de moment, ci una asupra careia au reflectat o perioada buna de timp. Iata declaratia artistului!

“Cu inimile impovarate de tristete, dar in acelasi timp intr-un spirit de transparenta si respect reciproc, dorim sa va impartasim o decizie deosebit de dificila pe care am luat-o impreuna. Dupa o perioada de reflectie profunda, am ajuns la concluzia ca este mai bine pentru noi sa urmam drumuri separate in viata. Aceasta hotarare nu a fost usoara, dar am decis sa o luam cu gandul la binele nostru individual si, mai ales, la binele Alesiei. Recunoastem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am impartasit si lectiile pretioase pe care le-am invatat impreuna. In aceasta perioada de schimbare, ne angajam sa mentinem un cadru de respect si armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sanatos si echilibrat pentru cresterea si dezvoltarea copilului nostru. Va rugam sa respectati intimitatea noastra si a copilului nostru in aceasta perioada sensibila. Nu vom oferi detalii suplimentare in afara acestui anunt. Va multumim pentru sustinerea si intelegerea voastra in aceste momente dificile.Cu respect si recunostinta, CRBL si Elena”, au tranmis cei doi intr-un mesaj postat pe Instagram.

Decizie SOC! “Dincolo de statutul sot-sotie, noi suntem si foarte buni prieteni”

CRBL si Elena au participat anul acesta la emisiunea “Power Couple”. Chiar daca au fost primul cuplu eliminat, ei pareau foarte fericiti impreuna. In toamna anului 2022, artistul spunea ca lucrurile sunt asezate si echilibrate in familia lui, ca el si Elena sunt cei mai buni prieteni si ca se cunosc foarte bine, cu bune, cu rele. In acelasi an, CRBL, Elena si fetita lor, Alesia, s-au mutat inapoi in Romania, dupa doi ani de locuit in Spania.

"O spunem de fiecare data si mai ales Elena o subliniaza, comunicarea ramane baza. Dincolo de statutul sot-sotie, noi suntem si foarte buni prieteni. Trebuie sa existe o balanta, acum cedeaza unul, apoi celalalt. Ma las pus la colt de Elena, ma corecteaza, ma cearta si pe ea o las, pentru ca ea ma cunoaste mai bine ca oricine. La noi asa functioneaza. Compromisurile le-am facut atunci cand ne cunosteam si incercam sa ne intelegem reciproc si trebuie sa lasam fiecare cate putin. Cand imi spunea sa nu fumez in casa, cu timpul am inteles de ce sa nu o fac. Acum e foarte simplu si foarte ușor, stim exact ce tabieturi avem, ce ne enerveaza, ce ne bucura, e simplu", declara CRBL in septembrie 2022.

Etichete: crbl , divort , cuplu

Partenerii Nostri