voltaj1

Comitetul Olimpic și Sportiv Român și Voltaj lansează melodia Din Toată Inima pentru Team Romania

Casa Olimpică, București, 23 februarie 2024 – ”Avem cu toții doar un singur vis / Să ajungem cel mai sus, așa cum ne-am promis” sunt cuvintele cu care începe melodia dedicată de trupa Voltaj sportivilor calificați la Jocurile Olimpice de la Paris 2024.

Munca susținută, determinarea, curajul de a lupta sunt valorile comune ale componenților Echipei Olimpice ”Team Romania” care vor concura sub culorile roșu, galben și albastru la Jocurile Olimpice de la Paris. Comitetul Olimpic și Sportiv Român, alături de partenerii săi, susține 100% sportivii care ne vor reprezenta țara și își propune ca, prin cuvintele motivaționale ale melodiei proaspăt lansate de formația Voltaj, întreaga Românie să afle ce stă în spatele spiritului Team Romania – încredere, forță, dorință de victorie.

Piesa “Din toată inima pentru Team Romania” păstrează vibe-ul fresh și ritmat cu care trupa Voltaj și-a obișnuit fanii, iar videoclipul are ca protagoniști chiar sportivi ai Team Romania. Lansarea piesei a avut loc vineri, 23 februarie, la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, în prezența oficialilor și sportivilor olimpici. Piesa este deja disponibilă pe canalul de YouTube al trupei Voltaj:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Voltaj va cânta live în premieră noua piesa și va prezenta noul videoclip în primul său concert din 2024, în seara zilei de 23 februarie, la Hard Rock Café București, având ca invitați speciali pe sportivi din Team Romania, dar și oficiali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Fiecare participare la o întrecere olimpică arată că olimpismul este mai mult decât o competiție, este o stare de spirit, căci sportul unește și educă oamenii în cel mai curat spirit al fair-play-ului. Suntem încântați de dorința formației Voltaj de a dedica echipei noastre olimpice o melodie atât de emoționantă, cântată din toată inima, împreună cu sportivii noștri, care au răspuns cu entuziasm acestei provocări. Acum, cu ajutorul Voltaj și Romania for Gold, românii sunt îndemnați să stea aproape de echipa olimpică și mai ales să-i susțină pe sportivii care ne vor reprezenta țara la Jocurile Olimpice de la Paris, suntem #toțipentru1, #toți pentruTeamRomania. ”Mai repede, mai sus, mai puternici împreună” este motto-ul olimpic, un îndemn pentru sportivi, dar și pentru susținători deopotrivă!”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

“Efortul uriaș, pasiunea și determinarea cu care acești sportivi se antrenează și luptă zi de zi pentru România ne-au inspirat să ne implicăm cu mare entuziasm în acest proiect. Am fost încântați și, totodată, onorați de cum a fost primită propunerea de către Comitetul Olimpic, dar și de campionii care au participat alături de noi la filmările videoclipului. Suntem convinși că această melodie a intrat deja în playlistul sportivilor noștri, care ne-au mărturisit că îi motivează. Sperăm să-i inspire pe cât mai mulți români, în special pe tineri să vină către sport și, desigur, să susțină Team Romania din toată inima”, a declarat Călin Goia, solistul formației Voltaj.

Proiectul Romania for Gold s-a născut în urma parteneriatului dintre Edenia și Comitetul Olimpic și Sportiv Român și vorbește despre performanța în sport și în viață.

Etichete: voltaj