Comunicate de presa

Nalani isi face debutul muzical cu un remix al piesei ''Toxic'' de la Britney Spears

Nalani a știut dintotdeauna că își dorește să încânte oamenii cu vocea ei, iar de curând s-a alăturat echipei Global Records pentru a-și duce visul mai departe. Asadar, la doar 18 ani, artista iși face debutul în muzică cu piesa Toxic, un remake fresh al celebrei melodii lansate cu 11 ani în urmă de Britney Spears, care a făcut furori în întreaga lume. Nalani aduce o variantă care îmbină perfect ritmul consacrat al piesei cu vocea ei plină de sensibilitate și senzualitate, ce dă profunzime și transformă Toxic într-un hit al anului 2021.

Cezar Gună, artistul român care susține adevărate concerte pe stradă, în Centrul Vechi din București

Lui Cezar Gună muzica îi curge prin vene, respiră prin muzică și trăiește pentru a bucura oamenii cu talentul lui. În urmă cu mai mulți ani, a început să cânte pe stradă, în Statele Unite ale Americii, după care în Centru Vechi din București. Reprezentațiile sale live au devenit rapid adevărate concerte pentru trecători, care nu ezitau să se oprească, să-l asculte și să-l aplaude.

CP_05.10.2020_PROFM_OPEN_GIFT_vizual_2

PROFM OPEN RADIO lansează o nouă provocare on-air: OPEN GIFT

PROFM și vedetele care i-au fost alături în cel mai mare proces de rebranding al radioului din ultimii 23 de ani au lansat o nouă provocare on-air: OPEN GIFT! În Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană, vedetele care au fost deschise față de orice provocare și au ales să gândească liber, indiferent de bariere, vor veni, pe rând, pentru a împărtăși cu toți ascultătorii matinalului acel moment curajos în care au reușit să transforme „NU!” în „DE CE NU?”.