Comunicate de presa

CP_05.10.2020_PROFM_OPEN_GIFT_vizual_2

PROFM OPEN RADIO lansează o nouă provocare on-air: OPEN GIFT

PROFM și vedetele care i-au fost alături în cel mai mare proces de rebranding al radioului din ultimii 23 de ani au lansat o nouă provocare on-air: OPEN GIFT! În Dimineața Blană, cu Veve și Coțofană, vedetele care au fost deschise față de orice provocare și au ales să gândească liber, indiferent de bariere, vor veni, pe rând, pentru a împărtăși cu toți ascultătorii matinalului acel moment curajos în care au reușit să transforme „NU!” în „DE CE NU?”.

NoFestival-team

Festival - spiritul Electric Castle continuă să vibreze chiar și în 2020

Sute de mii de imagini postate în social media ar fi trebuit să arate, în aceste zile, tineri veniți din toată lumea pentru a trăi împreună experiența Electric Castle. În absența lor, spiritul festivalului este dus mai departe de artiști în „Festival – povestea din spatele unui concert fără public”, documentarul pe care Electric Castle l-a lansat oficial, pe 15 iulie , pe canal oficial de Youtube al festivalului.

cover_facebook_820x360px

Digi#EDU. Școala viitorului oferă acces la internet și tablete copiilor din mediul rural

V-o mai amintiți pe Gabriela, eleva din Șuletea (Vaslui), care i-a scris primarului că ar vrea să urmeze cursurile online și îl ruga să o împrumute ca să își cumpere o tabletă pentru școala online? Dar pe Vasile, băiatul din Cătun (Buzău) care a reușit să obțină tablete pentru toți copiii din sat, după ce și-a învins emoțiile în fața reporterului Digi24 și a camerei de filmat, declarând că vrea să învețe, dar nu are nici tabletă, nici telefon? Poveștile celor doi copii au fost sursa de inspirație a programului Digi#EDU. Școala Viitorului. Prin acest program, Grupul Digi va oferi peste 1.000 de tablete și abonamente de date mobile unor copii din medii defavorizate, asigurându-le, astfel, condițiile pentru a participa, în viitorul an școlar, la cursurile la distanță, în contextul prelungirii pandemiei COVID-19