Vezi aici cine a castigat un City Break la Viena

Am ales castigatorul concursului UTV prin tragere la sorti. *drumrolls* Georgiana Sfetcu este castigatoarea unui CITYBREAK la Viena. Congrats <3
UTV impreuna cu DirectBooking.ro te trimit intr-un CityBreak de doua persoane la cel mai cunoscut targ de Craciun din Viena. De transport si cazare ne ocupam noi, asa ca nu iti face griji! Daar cum stim cat de entuziasmati suntem cu totii de sarbatori, nu uita sa iti faci bagajul.:)))
 
Acum hai sa vedem cum poti pune mana pe acest premiu. Tot ce trebuie sa faci este sa stai cu ochii pe UTV, prinzi anuntul CATCH THE NEXT SONG si te inscrii cu piesa imediat urmatoare in formularul de mai jos. Hai gata cu fotosinteza, toate televizoarele pe UTV.
 
Aa da, era sa uit. Concursul tine pana pe data de 8 decembrie 2022, iar pe 9 decembrie facem extragerea. Good luck, It's all about you!
 
 
 
 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media