im_a6995c70e3f3af140f45b963ec9c9312
Give Me 5

GIVE ME 5| Afla 5 lucruri cool despre Khalid!

Articol scris de UTV Data publicării:

Khalid Donnel Robinson are 23 de ani si s-a nascut in Fort Stewart, Georgia. Tatal sau murit intr-un accident de masina cand acesta era foarte mic, asa ca a crescut alaturi de mama sa, Linda Wolfe. Linda a fost cantareata, insa a renuntat la visul ei si s-a alaturat armatei pentru a putea sa-si creasca singura baiatul. In liceu, Khalid a studiat muzica si teatru. A fost elev al liceului Carthage Central din New York inainte ca el si mama lui sa se mute in El Paso, Texas, unde si-a incheiat studiile in cadrul liceului "Americas".

Hai sa aflam cele 5 lucruri cool despre Khalid! Let's go!

1. A fost cel mai votat elev la balul bobocilor.

Khalid a iesit regele balului, ba mai mult, a fost votat ca "Cel mai probabil sa ia un disc de platina" artist, in ultimul an de liceu. Stiau ei ce stiau de pe atunci hahaha!


2.A vrut sa devina profesor.

Iubirea sa pentru muzica si poezie l-a facut pe artist sa se gandeasca serios la o cariera de profesor de engleza sau de muzica. Asta inainte ca piesa "Location" sa devina un super hit si sa-i schimbe complet viata! Lucky guy huh?!


3. A scris piesa "Location" pentru o fata.

Desi a devenit celebru cu ajutorul piesei, se pare ca scopul cantaretului era sa impresioneze o fata, pe care, in cele din urma n-a reusit. Credem totusi ca nu-i pare rau, pentru ca "Location" i-a adus mai mult decat o inima cucerit, un glob intreg de oameni care l-au cunoscut si care il indragesc!

4. Nu stie sa cante la niciun instrument.

Khalid are un proces creativ foarte specific atunci cand vine vorba de scris si de produs piese noi. Prima oara se focuseaza pe instrumental si pe liniile melodice, iar versurile le scrie dupa, ceea ce inseamna ca este opusul felului in care multi artisti lucreaza. Artistul a recunoscut ca nu stie sa cante la niciun instrument, insa il ajuta foarte mult vocea. Well, da... chiar il ajuta! "Nu stiu sa cant la niciun instrument, asa ca atunci cand fac muzica imi imaginez ca sunt dirijorul unei orchestre si ma ghidez cu bagheta mea..asa ies piesele, asta ma ajuta" a spus Khalid.


5. Este fanul trupei Fleetwood Mac.

Cantaretul si-a marturisit dragostea pentru trupa iconica si a recunoscut ca "Dreams" este unul dintre albumurile lui preferate.

Etichete: give me 5 , khalid

Partenerii Nostri