cardi b
Stiri

Cardi B refuza sa apeleze la o dadaca!

Articol scris de UTV Data publicării:
Cardi B a declarat de curand faptul ca nu a apelat niciodata la un ajutor extern pentru a avea grija de micuta Kulture, mai ales la o dadaca. Ba chiar, rapperita spune ca nu ar face niciodata asta, deoarece ii este teama pentru siguranta fiicei ei. 
 
Cardi a marturisit ca o agita foarte mult gandul ca ar fi nevoita vreodata sa apeleze la o dadaca pentru Kulture, din cauza celebritatii care de multe ori vine la pachet si cu situatii mai putin placute.
 
''Cand copilul a venit pe lume, nici macar nu am putut lua in calcul sa angajez o dadaca, deoarece imi era frica sa fie altcineva in preajma ei in afara de familia mea.'', a declarat Cardi pentru Vogue Singapore. 
 
''Nu erau multi artisti care au facut copii fix la inceputul carierei. Nu aveam lansat nici macar un album cand am aflat ca eram insarcinata. Toata lumea era atat de suparata si furioasa pe mine pentru ce s-ar putea intampla cu cariera si viitorul meu, dar eu le-am tot spus: <<Este usor. Crede-ma! Voi avea o dadaca si ea o sa calatoreasca cu mine peste tot. Nici macar nu va fi o bataie de cap.'', si-a amintit Cardi.
 
Totusi, dupa nastere, Cardi nu a mai vazut asa lucrurile, apeland in schimb la parintii ei pentru a avea grija de cea mica. Ei bine, se pare ca si asta i-a dat batai de cap rapperitei, deoarece si-a dat seama ca se bazeaza prea mult pe ei. 
 
''Parintii tai si-au trait deja viata si si-au crescut copiii. Sunt mai in varsta si nu au aceeasi energie ca o persoana de 20 de ani, spre exemplu. Nu sunt niciodata departe de copiii mei, pentru a asta e responsabilitatea mea ca mama.'', a explicat Cardi B. 
 
Asadar, in prezent, rapperita incearca sa gaseasca un echilibru intre cariera si familie, incercand sa aiba grija de cei doi copii ai ei, cu toate ca se simte destul de coplesita uneori. 
 
''Sunt epuizata. Am fost coplesita si speriata. Am inceput sa ma gandesc la felul in care mama a trebuit sa treaca prin asta, pentru ca eu si sora mea obisnuiam sa ne imbolnavim mereu in acelasi timp. Niciodata nu mi-am apreciat mai mult mama ca acum. A avea copii te ajuta sa vezi lucrurile dintr-o alta perspectiva.'', a adaugat Cardi. 
 
Etichete: cardi b

Partenerii Nostri