doja
Stiri

Doja Cat pierde 200K de urmaritori pe Instagram in urma conflictului cu actorul din Stranger Things, Noah Schnapp

Articol scris de UTV Data publicării:

Ohhh snap! Doja Cat a dat-o in bara, pierzand in cele din urma 200 de mii de urmaritori pe Instagram! Cum asa? Pai se pare ca artista ar fi avut o mica altercatie online cu actorul Stranger Things, Noah Schnapp, in varsta de 17 ani si ce crezi... actorul a fost cel care a iesit castigat din toata altercatia, deoarece a strans peste 900 de urmaritori pe Instageam, avand in total 2 milioane de followers pe Insta.

Cat despre conflictul in sine, se pare ca Noah a postat recent cateva capturi de ecran cu o conversatie privata intre el si Doja Cat, din care reiese cum artista l-a intrebat pe actor daca colegul sau de scena, Joseph Quinn aka Eddie Munson are iubita si cum ar putea sa se strecoare in DM-urile lui.

Ulterior, Doja l-a criticat pe Noah pentru dezvaluirea facuta fara acordul ei, numindu-l un ''sarpe, inconstient si ciudat'' pentru ca a facut publice conversatiile despre pasiunea pe care o are pentru Eddie Munson.

Din perspectiva cealalta, Noah pare ca a prins un moment bun de a face un TikTok amuzant despre conversatia cu pricina, fara a avea intentii rele. Well, se pare ca Dojei nu i s-a parut deloc amuzant, luand situatia ca pe o lispa de respect din partea actorului.

Mai mult, artista a primit mii de reactii negative din partea mai multor persoane care au criticat-o pentru felul in care a reactionat, avand in vedere ca Noah este doar un copil in varsta de 17 ani. ''Doja Cat este adultul si ar trebui sa se comporte ca atare. El nu a vrut sa-i faca rau... a crezut ca este funny.'', a scris un fan pe Twitter.

Cat despre capturile de ecran postate pe social media? Iata cum suna discutia: ''Noah, poti sa-l rogi pe Joseph (Quinn) sa ma caute?'', urmand un alt mesaj: ''Stai putin! Are iubita?'', spune Doja.

Ce a urmat? Evident, Noah, baiat bun, i-a si raspuns: ''Lmao! Scrie-i un mesaj!'', trimitandu-i acesteia contul lui Joseph de Instagram.

Oh well, facand o scurta paranteza, Joseph Quinn, cel care l-a interpretat pe Eddie Munson in Stranger Things 4, a devenit instantaneu preferatul muuuuultor fete! So, Doja... here we goooo!

Ce parere ai? Merita Doja sa piarda 200k de urmaritori?

Etichete: doja cat

Partenerii Nostri