Vedete

Doja Cat acoperita in 30.000 de cristale Swarovski

Articol scris de UTV Data publicării:

Doja Cat, did it again!

Artista este cunoscuta pentru stilul ei ciudat iar aparitia ei de la Paris Fashion Week nu a dezamagit. Doja, 27, pictata din cap pana in picioare intr-un rosu sangeriu, acoperita cu 30.000 de cristale Swarovski a intors toate privirile. Yeees, avem si pozele!

Pentru acest look, Doja a stat nemiscata nu mai putin de cinci ore, worth it daca ma intrebati pe mine. Pe langa cristalele Swarovski, Doja a purtat un corset rosu de satin de la Schiaparelli Haute Couture, o fusta din margele si o pereche de cizme pana la genunchi, toate acestea accesorizate cu o pereche de cercei… in acelasi ton, of course.

De acest makeup legendar s-a ocupat chiar Pat McGrath, acesta spune ca a fost inspirat de cartea lui Dante, “Infernul”. Conform presei, chiar si casa de moda Schiaparelli s- a inspirat din celebra carte cand au gandit design-ul de sezonul acesta.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Totul a durat in jur de cinci ore pentru a crea aceasta opera de arta magica, iar rabdarea si dedicarea de care a dat dovada Doja m-au lasat masca, o adevarata inspiratie,” a declarat McGrath.

Etichete: doja cat

Partenerii Nostri