Stiri

Fiica lui Dr. Dre ii arunca cuvinte grele lui 50 Cent: ''Ma dezgusti''

Fiica celebrului rapper si producator Dr. Dre, Truly Young, nu este deloc fericita cu ceea ce a avut de comentat 50 Cent, despre mama ei, care a divortat recent de Dr. Dre.

Mai exact, 50 Cent a share-uit un screenshoot cu stirea legata de controversatul divort dintre Dr. Dre si fosta lui sotie, publicata de cei de la Daily Mail,  care avea titlul: ‘’Fosta sotie a lui Dr. Dre, Nicole Young, cere un suport financiar in valoare de 2M $ pe luna.’’.

Evident, cum il stim pe totii pe 50, care ne-a obisnuit cu parerile sale publice legate de diferite subiecte mai mult sau mai putin controversate, a scris in descrirerea screenshot-ului: ‘’Aceste c****e sunt nebune sa aiba tupeul sa ceara 2 milioane pe luna.’’

Aici intra in joc fiica lui Dre, care nu s-a putut abtine si l-a atacat pe 50 printr-un comentariu la postarea de pe Instagram, care suna cam asa: “Haha.... venind de la un urat, expirat, de la inceputul anilor 2000, care a dat faliment si nu face decat sa fie invidios pe averea si stilul de viata al familiei mele. Distreaza-te chelutindu-ti ultimele economii pe steroizi! Du-te naiba!’’.

Si nu s-a oprit doar la atat, ci aceasta a continuat sa-l atace pe rapper si pe Insta Story cu alte vorbe grele... trust me.

“Misoginitatea flagranta si lipsa de respect venita din partea barbatilor ignoranti este absolut dezgustatoare si ticaloasa.  Sa o numesti pe mama, sotia tatalui ei, catea este de neiertat. Nu ai niciun respect pentru mine sau fratii mei si acest lucru este extrem de evident. 50, schemele tale de marketing sunt la fel de ieftine si dezgustatoare ca si tine.

Folosirea unei fotografii cu parintii mei si cu mine doar pentru a castiga atentia, demonstreaza o multime de lucruri care sunt gresite in lume.  Ma dezgusti si vorbesc in numele femeilor din generatia mea. Urmaresti problema. Toata lumea stie deja ca esti un idiot, dar tocmai ai dovedit-o singur. ‘’ ....huh...cuvinte grele, da.

Probabil sunteti curiosi cum a reactionat 50 la cele auzite, nu-i asa? Well, acesta si-a pastrat simtul umorului si nu a renuntat si la ironia cu care ne-a obijnuit, postand o poza cu el, in care se uita la telefon, avand descrierea: “Fiica lui Dr. Dre tocmai mi-a spus sa-mi tin gura’’. LOL’’.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Totusi, oare ce zice Dr. Dre de toata treaba?

Etichete: utv , dr. dre , 50 cent

Partenerii Nostri