Film

5 filme care te vor ajuta sa descoperi lumea!

Articol scris de UTV Data publicării:

Guysssss,  sa calatoresti a devenit destul de complicat, in ultimii ani, insa m-am gandit sa va spun cateva filme care va vor plimba prin lume si va vor ajuta sa descoperiti locuri noi pe care sa le treceti imediat pe bucket list-ul vostru! <3

Here we go:

      1.Babel (2006)

Filmul "Babel" este regizat de Alejandro González Iñárritu si ne poarta in 4 locuri diferite din lume:  Maroc, Mexic, Statele Unite si Japonia. Povestea urmareste vietile a patru familii care traiesc pe 3 continente diferite si ale caror vieti sunt schimbate radical. Filmul ne arata cum evenimentele nefericite unesc oamenii, chiar daca legatura dintre ei este foarte mica.

     2. Midnight in Paris (2011)

In filmul "Midnight in Paris", un scriitor american soseste la Paris alaturi de logodnica lui. Intr-o noapte, in timp ce se plimba, acesta se trezeste, intamplator, transportat in anii 1920. Pelicula ne duce la Paris si ne face sa ne reindragostim de el.

     3. The Beach (2000)

"The Beach" il aduce in rolul principal pe Leonardo DiCaprio, care il interpreteaza pe Richard. Richard porneste intr-o aventura spre Thailanda, acolo unde intalneste un barbat care-i va povesti despre o plaja care nu a fost vizitata niciodata de nimeni. Astfel, pornesc spre cautarea locului misterios care ascunde secrete. Locul unde a fost filmat este Plaja Maya Bay, locatie care s-a inchis in 2019 pentru a evita pagubele produse de turismul excesiv.

    4. Eurotrip (2004)

Dupa ce a suferit o deceptie in dragoste, un absolvent de liceu a ales sa plece, impreuna cu gasca sa de prieteni, intr-o aventura in Europa. Ca in orice trip, distractia e inevitabila, dar si momentele buclucase. Printre locatiile unde a fost fimat se-numara Germania, Anglia si Vatican.

    5. Y tu mama tambien (2001)

Zic sa continuam cu dramaaa, badumtsss!:)) Doi prieteni adolescenti, Julio si Tenoch, decid sa porneasca impreuna intr-o calatorie atunci cand iubitele lor pleaca in Italia. La o petrecere, o intalnesc pe Luisa, o femeie plictisita de viata ei, care ajunge sa-i insoteasca pe cei doi baieti in aventura lor. Pe parcursul escapadei, sustinuti de peisajele sublime din Mexic, baietii exploreaza adulthood-ul si descopera dragostea.

Well, guys! Stiti ce aveti de facut! Spor la calatorit!<3

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri