Site Cover (23)
Viral

Vezi cele mai frumoase glampinguri din Europa. 12 destinatii pentru o experienta inedita

Articol scris de UTV Data publicării:

Glampingul, o combinatie de camping si glamour, a devenit din ce in ce mai popular in Europa, oferind o experienta unica de cazare in mijlocul naturii, fara a renunta la confortul si luxul modern. Iata cateva dintre cele mai frumoase glampinguri din Europa:

1. Whitepod Eco-Luxury Hotel (Elvetia)

Situat in Alpii Elvetieni, Whitepod ofera cazare in cupole geodezice care ofera o vedere spectaculoasa asupra muntilor. Fiecare cupola este dotata cu un semineu si decorata.

2.Hoopoe Yurt Hotel (Spania)

Situat in Andaluzia, acest glamping ofera cazare in iurte mongole autentice, fiecare decorata in stil traditional si echipata cu toate facilitatile necesare. Este inconjurat de peisaje superbe si ofera o experienta de relaxare totala.

3.Campsite Geirangerfjorden Feriesenter (Norvegia)

Situat in inima fiordurilor norvegiene, acest glamping ofera corturi de lux cu vedere la fiord. Este o alegere excelenta pentru iubitorii de natura care doresc sa exploreze peisajele spectaculoase ale Norvegiei.

5.Ursa Mica Glamping (Romania)

Situat la 1250 de metri altitudine intre muntii Bucegi si Piatra Craiului, acest resort ofera un peisaj montan magic, cu bungalouri premium, saune si pachete all-inclusive. Este perfect pentru cei care doresc sa se bucure de peisajul Carpatilor in conditii de lux, locatia oferind numeroase variante de petrecere a timpului liber.

6.Northern Lights Wilderness Camp ( Finlanda) 

Este una dintre cele mai spectaculoase destinatii de glamping pentru cei care doresc sa experimenteze fenomenul Aurorei Boreale intr-un mod unic si confortabil. Northern Lights Wilderness Camp ofera cazare in iglu-uri de sticla si cabine luxoase. Aceste structuri unice permit o vedere panoramica asupra cerului, permitandu-le oaspetilor sa admire luminile nordului direct din confortul patului.

7.Plage Cachée din Hvar (Croatia)

Este un loc de glamping de vis situat pe una dintre cele mai frumoase insule din Marea Adriatica. Plage Cachée ofera posibilitatea de a practica diverse sporturi acvatice, excursii cu barca, drumetii si ciclism.

8.Secluded Wooden Cabins near Marvão (Portugalia)

Aceste cabane de lemn sunt situate in apropierea orasului Marvão, un loc pitoresc din regiunea Alentejo, cunoscut pentru cetatea sa medievala impresionanta si peisajele spectaculoase. 

9.Tree House Overlooking the Vipava Valley (Slovenia)

Aceasta casa in copac este situata in regiunea pitoreasca Vipava Valley din Slovenia, cunoscuta pentru peisajele sale spectaculoase, podgoriile extinse si climatul bland. Locatia ofera o priveliste panoramica asupra vaii, perfecta pentru reconectare cu natura.

10.Château de Chanteloup din Pays de la Loire ( Franta)

Situat langa faimosul oras Le Mans, acest camping de lux se remarca prin proximitatea sa fata de un castel din secolul al XIX-lea si facilitatile deosebite disponibile pentru oaspeti. 

Aici veti gasi un camping mixt si prietenos, incadrat de o padure generoasa incluzand o piscina, un loc de joaca, un teren de fotbal si un restaurant.In afara domeniului, puteti incerca echitatia, traseele suspendate si paintball-ul.

11.Fejan Outdoor (Suedia)

 Este situat pe insula Fejan, in inima arhipelagului Stockholm, oferind o experienta autentica in mijlocul naturii. Locatia ofera diverse optiuni de cazare  si de petrecere a timpului liber, plimbarile cu kayakul fiind la mare cautare.

12.Buubble Lodge ( Islanda) 

Glampingul este situat in diverse locatii secrete din sudul Islandei, in paduri izolate si peisaje naturale spectaculoase, pentru a maximiza intimitatea si experienta in natura. De obicei, locatiile le sunt dezvaluite doar oaspetilor pentru a proteja mediul si a oferi o experienta cat mai autentica.

Cazarea se face in bule transparente, care ofera o vedere panoramica catre cerul instelat si peisajele inconjuratoare. Aceste bule sunt echipate cu paturi confortabile si incalzire, oferind un mediu cald si primitor chiar si in timpul iernii islandeze.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: travel

Partenerii Nostri