Film

Asteptarea a luat sfarsit! Vezi aici trailer-ul filmului "Avatar 2"!

Articol scris de UTV Data publicării:

Da, da! Ai citit bineeeeeeeee! "Avatar 2" revine in forta, dupa 13 ani de asteptare. Primul a reusit sa scoreze cele mai mari incasari din toate timpurile,  probabil ca presiunea s-a simtit, dar sigur a iesit ceva cool tare!

 
Trailer "Avatar: The Way of Water"

Intitulat "Avatar: The Way of Water",  acesta este primul film din cele 4 continuare din seria de succes a regizorului James Cameron.

Filmul isi astepta lansarea in 2014, insa, dupa o serie de amanari, Avatar 2 ajunge la noi pe 16 decembrie 2022. (OMG! I'M SO EXCITED, sa stiti ca tip aici de bucurie, chiar daca nu ma vedeti!:)))))

Si daca aveati impresia ca am terminat cu vestile bune...WELL, NU! Aflati ca filmarile la "Avatar 2" s-au incheiat in 2020, in acelasi timp cu filamrile pentru "Avatar 3" care are lansarea programata in 2024. Acesta este urmat", bineinteles, de "Avatar 4" care va aparea pe 18 decembrie 2026 si de.... "Avatar 5" pe 22 decembrie 2028. Ce ziceti, guys? A meritat asteptarea?! Eu zic ca daaaaaaaaa!<3

Jon Landau, producatorul filmului, a dat putin din casa si a declarat ca fiecare dintre cele 4 continuare ii vor avea in centrul lor pe membrii familiei Sully. De asemenea, calatoria in care ne vor purta cele 4 continuare va fi memorabila.

Dar hai sa ne intoarcem putin la cel de-al doilea film si sa vedem cati dintre membrii cast-ului original se regasesc! Avem asa: Zoe Saldana, Sigourney Weaver si Sam Worthington, carora li s-au alaturat Kate Winslet in rolul lui Ronal, Michelle Yeoh in rolul Dr. Karina Mogue si Oona Chaplin in rolul lui Varang.

Vezi aici trailer-ul filmului <3:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri