Film

Brad Pitt a intrat in greva! Filmarile au fost intrerupte

Articol scris de UTV Data publicării:

Brat Pitt, in varsta de 59 de ani, laureat cu premiul Oscar, si-a intrerupt activitatea la viitorul film bazat pe lumea sporturilor cu motor al lui Joseph Kosinski, in sprijinul grevei actorilor si scenaristilor de la Hollywood.

Filmarile au inceput in luna iulie cand Brad Pitt a fost vazut alaturi de actorul britanic Damson Idris la Silverstone filmand secvente pe pista legendarului circuit britanic.

"Filmarile au fost intrerupte! Brad Pitt ramane ferm alaturi de colegii sai din sindicatul actorilor", a anuntat agentia AP, potrivit news.ro

Titlul filmului nu este inca cunoscut dar structura scenarului a fost publicata, ea suna cam asa: Brad Pitt este un pilot renumit aflat la finalul carierei care trebuie sa faca fata aparitiei unui tanar pilot promitator, interpretat de Damson Idris, in echipa sa APXGP, aflata la coada clasamentului.

Din 14 iulie, sindicatul SAG-AFTRA, care repreztina peste 160.000 de actori, cascadori, dansatori si alti profesioniti de pe marele si micul ecran, s-a alaturat sindicatului scenaristilor, care era deja in greva, in urma esecului negocierilor cu studiourile privind salariile si garantiile acestora in fata inteligentei artificiale.

Potrivit directivelor Sindicatului actorilor, toti membrii sai au interdictie de a filma, dar si de a promova productiile, fie personal sau pe retelele de socializare, lucru care a dus la o paralizie totala a Hollywod-ului.

Etichete: brad pitt

Partenerii Nostri