Film

Cardi B joaca primul rol principal in comedia „Assisted Living”

Articol scris de UTV Data publicării:

Cardi B e pusa pe treaba si anul asta, fiind hotarata sa faca ravagii si pe marile ecrane! Aceasta tocmai a impartasit cu fanii faptul ca va avea primul sau rol principal in filmul de comedie ''Assisted Living''.  

Potrivit Variety, ''Assisted Living'' este descrisa ca fiind o comedie galagioasa, dar in acelasi timp emotionanta si merge in directia filmelor de comedie clasice precum ''Toosie'', ''Sister Act'' sau ''Mrs. Doubtfire''.

Cat despre Cardi, se pare ca aceasta va interpreta rolul personajului Amber, o tanara care este implicata intr-un jaf cee nu merge tocmai conform planului, fiind nevoita sa gaseasca o solutie pentru a nu fi prinsa de politie. Care sa fie solutia? Se ascunde intr-un azil de batrani, acolo unde se afla si bunica ei. Insa asta nu e tot! Pentru a putea intra in azil, Amber (Cardi B) e nevoita sa se deghizeze intr-o batrana. Woooooow! Suna funny toata treaba, mai ales ca vorbim despre Cardi B, right? Cumva i se potriveste perfect rolul! 

Desi acesta este primul ei rol principal, rapperita nu este la prima aparitie intr-un film , deoarece aceasta si-a facut debutul in cinematografie in 2019, in filmul ''Hustlers'', alaturi de Jennifer Lopez. 

Si asta nu e tot! Cardi va mai aparea si in viitorul film Fast And Furious ''F9'', intr-un rol secundar. 

 

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: unews , cardi b , assisted living

Partenerii Nostri