26th Annual Screen Actors Guild Awards - Media Center
Film LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Brad Pitt and Jennifer Aniston attend the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721313 (Photo by Emma McIntyre/Getty Images for Turner)

Gesturi de afectiune intre Brad Pitt si Jennifer Aniston! Urmeaza o impacare?

Articol scris de UTV Data publicării:

Intreaga planeta a fost uimita, intr-un mod placut, de gesturile tandre surprinse intre Brad Pitt si fosta sa sotie, Jennifer Aniston, surprinse in culisele SAG Awards.

Fotografiile cu cei doi au devenit instant virale, starnind mii de reactii din partea fanilor celor doi si nu numai.

Cei doi actori au fost premiati in cadrul galei SAG Awards care a avut loc duminica noaptea, la Shrine Auditorium, din Los Angeles, insa momentul serii a fost acela cand Brad a prins-o pe actrita de mana, momentul emotionant fiind surprins intr-o serie de fotografii care au facut inconjurul lumii, fiind preluate mii de fani care si-au dat cu parerea despre o posibila impacare intre cei doi, multi amintindu-si de un moment asemanator de la Globurile de Aur din 2002, cand cei doi erau impreuna.

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Media Center

Totul s-a intamplat dupa ce Brad a prins momentul discursului de acceptare al fostei sale sotii din culisele evenimentului, intersectandu-se imediat dupa ce aceasta a coborat de pe scena.

''S-au salutat imediat'', a declarat o sursa pentru E!News.

''Jen a ajuns dupa Brad. A fost o discuție foarte scurta, dar crodiala, prieteneasca. Amandoi pareau bucurosi sa se vada. S-au apropiat unul de altul odata ce s-au vazut. S-au salutat si s-au imbratisat. Jen i-a soptit ceva lui Brad, dar nu a fost un moment tandru. Nu pareau ca ar vrea sa faca din acel moment ceva mai mult decat era. Se aflau la o petrecere privata de la care Brad a plecat la scurt timp dupa intalnire.''

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Cocktails

Dupa cele intamplate, toata lumea asteapta marea impacare si sansele sunt chiar mari, daca stam sa luam in considerare faptul ca dupa despartirea de Angelina Jolie, Brad este foarte apropiat de Jennifer.

Tu ce parere ai? <3

Partenerii Nostri