michele
Film

Wow! Khloe Kardashian si Michele Morrone impreuna la Milan Fashion Week

Articol scris de UTV Data publicării:

Cine-ar fi crezut? Khloe Kardashian si Michele Morrone impreuna la Milan Fashion Week! Potrivit zvonurilor, Khloe a pus stapanire pe cel mai ravnit burlac al momentului, nimeni altul decat celebrul actor din filmul, "365 Days", Michele Morrone.

Evident ca a fost good vibe la Milan Fashion Week, dar love? :))) is this love...is this love...?


Se intalnesc cu adevarat? Chiar daca s-au fotografiat in ipostaze foarte apropiate si nu pareau sa se simta inconfortabil, reprezentantul lui Michele destrama toate zvonurile.


"Nu exista nicio relatie despre ce sa vorbim", mai mult decat atat, "Cei doi au fost rugati sa faca poze impreuna", a declarat pentru jurnalisti reprezentantul lui Michele. :(


God knows what will happen next! La urma urmei, atat Michele se declara "absolut singur", cat si Khloe a declarat ca nu se mai intalneste cu investitorul de capital privat pe care l-a intalnit prin sora ei Kim Kardashian la o cina, si este de asemenea singura. 


Pana la vesti noi, nu ne ramane decat sa facem un exercitiu de imaginatie.... Tu crezi ca se potriveste Khloe in rolul Laurei din filmul, "365 Days"?

Partenerii Nostri