Queen Live
Film Freddie Mercury (1946-1991), singer with Queen, standing in front of a drumkit as he sings into a microphone on stage during a live concert performance by the band at the National Bowl in Milton Keynes, England, United Kingdom, on 5 June 1982. (Photo by Fox Photos/Hulton Archive/Getty Images)

Musicalul Queen: We Will Rock You, la Bucuresti!

Articol scris de UTV Data publicării:

Bohemian Rhapsody, a fost unul dintre cele mai asteptate si apreciate filme ale anului 2019, chiar unul dintre preferatele noastre. Daca nu ai apucat sa il vezi pana acum, it's a must! Trust us!

Ca sa va faceti o idee, filmul urmareste istoria trupei Queen pana la concertul Live Aid din 1985. Ce il face foarte captivant este faptul ca filmul se concentreza pe latura vietii personale a lui Freddie Mercury, redata cronologic, fara a fi cosmetizata. In film sunt redate controversele legate de sexualitatea sa si lupta cu SIDA.

Pentru cei care au vazut deja filmul, pot vedea in premiera in Romania, Musicalul We will rock you, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri pe care il puteti vedea la Sala Palatului, din Bucuresti, pe 13 si 14 noiembrie 2019.

Printre actorii care vor juca in musical se numara: Loredana, Razvan Vasilescu, Adrian Nour, Lucian Ionescu si adolescenta Mara Captaru.

 

Etichete: freddy mercury , queen

Partenerii Nostri