EXCLUSIVE: Tom Cruise Films More Action Scenes On A Motorbike In Paris For 'Mission Impossible 8' - 26 Apr 2024
Film Foto:Profimedia Images/Tom Cruise

(VIDEO) Tom Cruise a fost surprins in Paris filmand pentru Mission Impossible 8. Actorul in varsta de 61 de ani isi face in continuare singur cascadoriile

Articol scris de UTV Data publicării:

Tom Cruise a fost vazut saptamana trecuta la Paris filmand scene pentru cel de-al optulea film din seria “Mission Impossible”.

Mai multe videoclipuri postat pe X (fostul Twitter) il arata pe actor facand obisnuitele cascadorii pe motocicleta pe Avenue Carnot. Alte fotografii il arata pe acesta filmand sub podul Bir Hakeim, conform News.ro.

Actorul a filmat deja o scena de urmarire memorabila la Paris in “Mission Impossible 6”. Filmarile au avut loc intre Avenue de Saxe, Turnul Eiffel si Canalul Saint-Martin.

Cand va aparea a opta parte a seriei "Mission Impossible"

Citeste si "Shakira 'il roaga pe Tom Cruise sa o lase in pace', actorul este topit dupa ea".

Continuarea directa a filmului “Mission Impossible: Dead Reckoning”, lansat in 2023, cel de-al optulea episod din eventurile lui Ethan Hunt se filmeaza de cateva luni. Lansarea acestuia este programata pentru mai 2025.

In jurul lui Tom Cruise, distributia include actori si actrite care au aparut deja in filmele precedente: Henry Czerny, Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Pom Klementieff si Vanessa Kirby.

Recent, li s-au alaturat si alti actori: Tramell Tillman ("Severance"), Katy O'Brian ("Love Lies Bleeding"), Nick Offerman ("Parks and Recreation") si Hannah Waddingham ("Ted Lasso").

Povestea filmului "Mission Impossible 8", regizat, ca si precedentul, de Christopher McQuarrie, este inca necunoscuta. "Dead Reckoning" urmarea investigatia lui Ethan Hunt pentru a opri o masina cu inteligenta artificiala capabila sa distruga lumea.

Citeste si "Tom Cruise sare din avion in timp ce le multumeste fanilor"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: tom cruise

Partenerii Nostri