Film

Afla motivul pentru care Zendaya si Tom Holland au fost sfatuiti sa nu formeze un cuplu!

Articol scris de UTV Data publicării:

Inainte de Zendaya si Tom Holland au fost Andrew Garfield si Emma Stone si inainte de ei au fost Tobey Maguire si Kirsten Dunst. 

Desi protagonistii din "Spider-Man: No Way Home" fura acum inimi ca un cuplu atat pe ecran, cat si in afara lui, sunt departe de a fi primul cuplu din istoria francizei.

Probabil e ceva legat de Spider-Man care-i indeamna pe oamenii de pe platou sa se iubeasca unii cu altii, Spider-Man sau un altfel de Cupidon, am mai putea spune!:)))

Maguire si Dunst, vedetele primului film, au devenit oficial un cuplu in 2001, in timp ce filmau, insa s-au despartit pana la a doua parte a filmului. Si Garfield si Stone, care i-au jucat pe Peter Parker si Gwen Stacy in filmul "The Amazing Spider-Man" din 2012, s-au date-uit timp si s-au despartit in 2015.

Stiind antecedentele, producatorul Amy Pascal i-a sfatuit cordial si prieteneste pe majoritatea Peter Parkerilor sa evite sa dea curs intereselor amoroase in viata reala. Asa s-a intamplat si cu Tom si Zendaya.

"I-am luat pe Tom si pe Zendaya deoparte, separat, cand i-am ales prima data si le-am tinut o prelegere. Nu va duceti in zona aia, nu e ok. Incercati sa nu o faceti. Le-am dat acelasi sfat si lui Andrew si Emmei Stone. Asta doar o sa complice lucrurile, stiti? Si toti m-au ignorat.", a spus Amy Pascal.

E si cu noroc, si cu ghinion! Depinde ce fata a banului alegi ori cap, ori pajura. Tom cu Zendaya ce credeti ca au ales? Se lasa cu drama sau cu love?

 

Partenerii Nostri