Film

Afla motivul pentru care Zendaya si Tom Holland au fost sfatuiti sa nu formeze un cuplu!

Articol scris de UTV Data publicării:

Inainte de Zendaya si Tom Holland au fost Andrew Garfield si Emma Stone si inainte de ei au fost Tobey Maguire si Kirsten Dunst. 

Desi protagonistii din "Spider-Man: No Way Home" fura acum inimi ca un cuplu atat pe ecran, cat si in afara lui, sunt departe de a fi primul cuplu din istoria francizei.

Probabil e ceva legat de Spider-Man care-i indeamna pe oamenii de pe platou sa se iubeasca unii cu altii, Spider-Man sau un altfel de Cupidon, am mai putea spune!:)))

Maguire si Dunst, vedetele primului film, au devenit oficial un cuplu in 2001, in timp ce filmau, insa s-au despartit pana la a doua parte a filmului. Si Garfield si Stone, care i-au jucat pe Peter Parker si Gwen Stacy in filmul "The Amazing Spider-Man" din 2012, s-au date-uit timp si s-au despartit in 2015.

Stiind antecedentele, producatorul Amy Pascal i-a sfatuit cordial si prieteneste pe majoritatea Peter Parkerilor sa evite sa dea curs intereselor amoroase in viata reala. Asa s-a intamplat si cu Tom si Zendaya.

"I-am luat pe Tom si pe Zendaya deoparte, separat, cand i-am ales prima data si le-am tinut o prelegere. Nu va duceti in zona aia, nu e ok. Incercati sa nu o faceti. Le-am dat acelasi sfat si lui Andrew si Emmei Stone. Asta doar o sa complice lucrurile, stiti? Si toti m-au ignorat.", a spus Amy Pascal.

E si cu noroc, si cu ghinion! Depinde ce fata a banului alegi ori cap, ori pajura. Tom cu Zendaya ce credeti ca au ales? Se lasa cu drama sau cu love?

 

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Partenerii Nostri