Film

Zendaya si Tom Holland se casatoresc?

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu totii cunoastem acest cuplu superb! Zendaya si Tom Holland sunt intr-o relatie oficiala de mai bine de 1 an iar de cateva zile se zvoneste ca vor mai fi impreuna muuuult si bine. Conform "US Magazine", cei doi actori se apropie cu pasi rapizi de o relatie "serioasa si permanenta". <3 <3 <3

"Amandoi isi doresc sa se stabileasca la casuta lor si planuiesc un viitor frumos impreuna", a adaugat sursa pentru "US Magazine".

In caz ca nu stii cum s-au cunoscut cei doi, hai sa facem o scurta recapitulare! S-au intalnit prima oara pe platoul de filmare al filmului Spider-Man: Homecoming in anul 2016, iar scenariul prevedea deja o poveste de dragoste, deoarece Tom il juca pe Peter Parker (Spider-Man) iar Zendaya pe Mary Jane Watson, iubita super eroului din Comics. Cu toate acestea, producatoarea Amy Pascal i-a avertizat pe cei doi sa nu cumva sa se indragosteasca unul de cealalt. Bun sfat, dar cine sa il asculte? :))))

Prima oara au fost prinsi de paparazzi in 2021 in timp ce se sarutau in masia in Los Angeles. awwww, so cute! Cei doi au facut public faptul ca urasc lupa sub care este pusa relatia lor, iar Tom in noiembrie 2021 a acordat un intervu revistei GQ in care a spus ca ii este dor de intimitatea lui. Stiti cum e vorba, With great power comes great responsibility.

"O parte negativa cu care vine la pachet faima este ca intimitatea nu mai este in controlul nostru, un moment special pe care il ai cu persoana iubita nu mai este doar intre voi doi, il vede toata lumea... Simt ca ne este furata intimitatea." A declarat Tom Holland.

Eh, Tom... nu le poti avea pe toate. Majoritatea persoanelor publice isi doresc un strop de intimitate cand sunt in public, dar cu cat esti mai faimos cu atata esti mai asaltat de camere si blitzuri. Una peste alta, eu sper sa fie adevarate zvonurile si sa vedem in 2023 nunta anului, si... btw, sa nu uitati sa ne chemati si pe noi, DA? :)))

Partenerii Nostri