Social media notification icon. Follow, comment, like icon.
Gadget Social media notification icon. Follow, comment, like icon. - 3D Render

4 aplicatii MUST HAVE in materie de Instagram

Articol scris de UTV Data publicării:

Instagramul a devenit, in ultimii ani, una dintre cele mai iubite si utilizate platforme din Romania, motiv pentru care acesta a devenit platorma de intalanire a creatorilor de content, dar si a celor care prefera sa admire postarile facute de ceilalti.

Ei bine, daca si tu esti pasionat de Instagram, ne-am gandit sa iti recomandam patru aplicatii care ii vor da un plus de culoare profilului tau!
 

1. Prime
O regula de aur in social media este sa postezi cand este cel mai bine, iar pentru a stii asta, aplicatia Prime iti arata pe zile care sunt cele mai bune ore pentru a-ti posta contentul.

2. Instadown
Te-ai gandit vreodata cum ar fi daca ai putea sa-ti descarci pozele de pe Instagram, fara sa mai stai sa faci o captura de ecran? Well, Instadown este aplicatia care te ajuta sa iti descarci pozele direct pe Insta, simplu si rapid.

3. Unfold
Instastory-urile au devenit in ultima vreme la fel de importante precum postarile facute pe feed, ceea ce inseamna ca trebuie sa fie cat mai placute si interesante. Pentru asta Unfold te ajuta sa-ti creezi cele mai cool stoies, folosind template-uri minimaliste, care ii vor da contului tau de Instagram o nota de profesionalism.

4. Focalmark
Stim cu totii ca hashtag-urile sunt foarte importante in viata unui instagrammer, deoarece ele aduc like-urile si urmaritorii. Ei bine, Focalmark este aplicatia care generează cele mai urmarite hashtag-uri si te ajuta sa iti cresti mult mai usor audienta.

Partenerii Nostri