Stiri

J-Hope sparge gheata cu primul album solo!

Articol scris de UTV Data publicării:

Dupa ce trupa BTS si-a anuntat in urma cu ceva timp pauza muzicala ca trupa, iata ca membrii trupei nu pierd timpul si deja lucreaza de zor la cariera solo. Asadar, cel care face primul pas este chiar J-Hope, care tocmai si-a anuntat albumul solo odata cu primul single de pe acesta, intitulat ''More'' si trebuie sa recunoastem ca suna super bine, plasandu-se in prezent pe a treia pozitie in topul videoclipurilor muzicale la nivel mondial pe Youtube. 

Cat despre mult asteptatul album intitulat ''Jack in the Box'', acesta s-a lansat pe 15 iulie, primul single sosind cu doua saptamani mai devreme, mai exact pe 1 iulie 2022, iar potrivit declaratiilor facute de artist, albumul reprezinta aspiratiile lui J-Hope ca artist si reinventarea acestuia. In plus, incepand cu single-ul ''More'', albumul ''va fi un material divers ce va scoate la iveala partea creativa a artistului J-Hope.''.

Mai mult, dupa ce Hybe a anuntat pentru prima data la mijlocul lunii trecute, ca J-Hope va fi primul care va lansa un proiect solo, J-Hope a dat chiar el marea veste si pe contul lui de Instagram, acolo unde a postat mai multe poze si clipuri prin care acesta scoate la iveala atat tracklist-ul albumului cat si cateva sneak peek-uri din videoclipurile pieselor de pe album. 

Hmmm... well done, J-Hope! Ne place mult ce faci! Oare cine sa fie urmatorul pe lista?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: j-hope , bts

Partenerii Nostri