bts-jin-iese-din-armata (10)
Vedete Foto:Profimedia Images/Jin planuieste sa-si celebreze lasarea la vatra printr-un eveniment programat joi la Seul

Jin, din celebra trupa K-pop BTS, si-a finalizat serviciul militar obligatoriu in Coreea de Sud

Articol scris de UTV Data publicării:

Jin, cel mai varstnic membru al celebrei trupe K-pop BTS, a fost lasat la vatra miercuri, dupa 18 luni de serviciu militar in Coreea de Sud, devenind primul membru al trupei care a executat stagiul militar obligatoriu in aceasta tara, care i-a determinat pe membrii grupului sa ia o pauza de la cariera muzicala, conform Agerpres.

Jin, in varsta de 31 de ani, purtand uniforma militara si o bereta neagra, si-a imbratisat emotionat colegii de la o baza militara din Yeoncheon, provincia Gyeonggi, potrivit inregistrarilor difuzate de televiziuni.

''Am plans in timpul ceremoniei'', a declarat Jin dupa-aceea, cu prilejul unei transmisiuni in direct, care a avut peste 3 milioane de vizionari si a fost difuzata pe platforma Weverse.

bts-jin-iese-din-armata (4)

''Dar a fost atat de distractiv in ultimul an si sase luni. E o mare usurare ca am cunoscut atat de multi oameni minunati'', a adaugat el, in timp ce le facea cu mana colegilor de la baza militara.

Actiunile HYBE, agentia care reprezinta trupa BTS, au crescut cu 1,01% in prima parte a zilei de tranzactionare, iar indicele KOSPI a crescut cu 0,35%.

RM l-a intampinat pe Jin cantand piesa Dynamite la saxofon

Presa sud-coreeana a relatat ca o parte dintre cei sapte membri ai trupei, care efectueaza in prezent serviciul militar, au solicitat permisii pentru a celebra aceasta ocazie.

Printre ei s-a aflat si rapperul RM, care l-a intampinat pe Jin cu un saxofon pentru a interpreta impreuna o piesa de mare succes a trupei BTS, ''Dynamite''.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jin a fost primul membru al trupei care a inceput serviciul militar in decembrie 2022. Ultimii patru membri care s-au inrolat au inceput serviciul militar in decembrie 2023, iar formatia urmeaza sa se reuneasca in 2025, dupa ce toti membrii isi vor fi finalizat serviciul militar.

Jin planuieste sa-si celebreze lasarea la vatra printr-un eveniment programat joi la Seul, in cadrul caruia se va intalni cu mai multi fani si va sustine un recital.

Trupa BTS a debutat pe 13 iunie 2013, iar de atunci a devenit cel mai de seama reprezentant al stilului muzical K-pop, unul din principalele exporturi culturale ale Coreii de Sud.

In Coreea de Sud, toti barbatii declarati apti pentru inrolare, cu varste cuprinse intre 18 si 28 de ani, efectueaza o perioada cuprinsa intre 18 si 21 de luni in armata sau servicii sociale. Legea a fost amendata in 2020 pentru a le permite starurilor globale K-pop sa isi amane inrolarea pana la varsta de 30 de ani.

Puteţi urmări Știrile UTV şi pe Google News!

Etichete: bts

Partenerii Nostri