Stiri

Jennifer Aniston uraste social media

Articol scris de UTV Data publicării:

“Este o tortura pentru mine.”

Da, se pare ca actrita in varsta de 53 de ani uraste platformele de social media si modul in care acestea ne controleaza viata. Jennifer Aniston si-a facut contul de Instagram in 2019 dar spune ca “este ceva nenatural”, cu toate astea actrita are peste 100 de postari si 40 de milioane de urmaritori. Era de asteptat, este una dintre cele mai mari vedete de la Hollywood.

Conform revistei Allure, Jennifer s-a incris pe Instagram in cadrul unei campanii de marketing doar ca a venit pandemia iar ea a ramas cu contul activ si campania in stand by.

“Este o tortura pentru mine. Motivul pentru care mi-am facut cont de Instagram a fost pentru a promova aceasta campanie dar din pacate a venit pandemia si am ramas blocata pe aceasta aplicatie. Incerc sa postez dar mi se pare atat de fals.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mai mult decat atat, Jennifer se simte foarte norocoasa ca a crescut intr-o lume fara social media si ii se pare ca este o mare problema toata presiunea pe care o creeaza, mai ales in randul fetelor. Aceasta a explicat “Sunt foarte fericita ca mi-am petrecut copilaria fara social media. Uite, internetul! Are intentii bune, corect? Te conectezi cu oameni! Dar din pacate s-a ajuns la mai mult decat atat si fetele tinere stau ore in sir si se compara cu alte celebritati sau persoane cu “o viata perfecta”, nu este normal.”  You go girl!

Partenerii Nostri