Young woman practicing breathing yoga pranayama outdoors in moss forest on background of waterfall. Unity with nature concept.
Lifestyle

5 aplicatii de mindfulness care te ajuta sa ramai zen!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cu totii avem nevoie de echilibru si self-love, mai ales in perioada aceasta in care stresul si anxietatea isi fac aparitia din ce in ce mai des, asa ca ne-am gandit la cateva sugestii de aplicatii care sa te ajute in calatoria ta spirituala!


Iata 5 aplicatii de mindfulness care te ajuta sa ramai pozitiv si calm:


1.Sattva Meditations & Mantras

Aplicatia a inregistrat un boom de popularitate dupa ce actorul britanic Harry Cook a declarat-o cel mai bun prieten pentru zile calme si meditatii minunate. Daca esti nou in meditatie, vei gasi sesiuni simple, dar profunde, incepand de la doar sase minute.
Pentru meditatorii experimentati exista peste 100 de meditatii ghidate, sunete sacre (cantare si mantre) si piese de muzica. De asemenea, poti sa stabilesti provocari, sa castigi trofee si sa urmaresti prin statistici calatoria de meditatie.


2. Insight Timer


Este aplicatia numarul 1 de meditati si, da, este gratuita! Insight Timer consta in meditatii ghidate si discutii conduse de cei mai buni experti in meditatie si mindfulness din lume. Aplicatia ofera mii de meditatii ghidate de diferite lungimi, mii de piese muzicale- toate cu scopul de a readuce echilibrul si linistea in mintea, sufletul si corpul tau!

3.Headspace

Este aplicatia de meditat favorita a Emmei Watson, asa ca trebuie sa fie una reusita. Pachetul gratuit vine cu un set de zece sesiuni de meditatie si un kit de introducere cu sfaturi practice , trucuri si explicatii menite sa te faca sa intelegi ca meditatie nu trebuie a fie complicata pentru a da rezultate, ci doar cateva minute de concentrare.


4. Relax Melodies: Sleep Sounds


Asigura-te ca iti imbuntatesti somnul si descarca aplicatia Relax Melodies. Seelecteaza sunetele si melodiile care-ti plac, armonizeaza-le si creeaza-i propriul tau mix. Apoi, bucura-te de "lumea viselor"!


5.Stop, Breathe & Think


Stop, Breathe & Think te ajuta sa-ti gasesti pacea oriunde te-ai afla. Iti permite sa te conectezi cu emotiile tale si iti recomanda meditatii ghidate scurte, videoclipuri de yoga si acupresiune, in functie de stare ta de spirit.


Alege aplicatia care-ti surade cel mai mult si bucura-te de momentele petrecute cu tine! :)

Partenerii Nostri