White table shelf with bagua and pebble stone, white scandinavian bedroom with big panoramic window, zen concept interior design, feng shui template idea background
Lifestyle

Afla cum poti obtine echilibrul in casa ta. Practiciile Feng Shui aduc armonie in casa

Articol scris de UTV Data publicării:
Magia decorului festiv incepe sa dispara usor usor din casele noastre, iar senzatia de gol poate începe sa se facă simtita. Daca te pregatesti sa faci mici schimbari in locuinta ta la început de an, ar fi bine sa tii cont de aceste reguli Feng Shui, considerate de aur.
 
Feng Shui este o practica chineza veche care se concentrează pe armonizarea energiei dintr-un spatiu pentru a obtine echilibrul. 
 
Potrivit principiilor Feng Shui, electronicele defecte sau obiectele neutilizate pot simboliza energie blocata sau stagnata. Aceste obiecte pot crea un dezechilibru energetic într-un spatiu si pot afecta negativ starea de bine a persoanelor care locuiesc sau lucrează acolo. De aceea indicat este sa renuntam la aceste obiecte nefolositoare.
Una dintre cele mai comune greseli pe care le facem este sa pastram ceasuri defecte.
 
Ceasurile defecte simbolizeaza  oprirea timpului si impiedica evolutia.
Femeie care doarme inconjurata de mai multe ceasuri desteptatoare
In Feng Shui, intrarea in casa este considerata cruciala pentru fluxul de energie din locuinta ta. Elimina obstacolele, mobilierul in exces sau orice obiect care blocheaza intrarea.
 
Arunca vesela ciobita pe care o pastrezi, la fel ca si alte obiecte nefolositoare poate dauna armoniei din casa ta. Dincolo de asta te poate ajuta enorm si in organizarea dulapurilor de bucatarie pentru a le mentine in ordine
 
Suvenirurile cu incarcatura negativa pot avea un impact semnificativ asupra spatiului nostru si a energiei pozitive pe care o aducem în el.Obiectele asociate cu amintiri negative sau emotii nerezolvate te pot lega de trecut, impiedicand evolutia ta personala.
 
Indepartarea plantelor uscate este iarasi o regula importanta, deoarece prezenta lor in mediul tau inseamna lipsa vitalitatii, si pot bloca fluxul pozitiv.
Adauga plante in incaperi pentru a îmbunatati calitatea aerului si a aduce energie pozitiva, dar nu uita sa le mentii in cea mai buna forma.
O femeie care are grija de plantele ei, le pune in givechi si le schimba pamantul
"In credinta Feng Shui, oglinzile sunt considerate instrumente puternice pentru reflectarea si amplificarea energiei.O oglindă sparta insa reflecta energie negativa si fragmentata, ceea ce poate perturba armonia din casa ta," explica Denise O'Dwyer, specialist certificat in Feng Shui.
Poza cu mai multe oglinzi puse aleator in fata unei canapele
Folosește lumina naturala pentru a umple spatiul cu energie pozitiva.
Mentinerea unui mediu curat si ordonat este de asemenea esentiala în Feng Shui.
Etichete: tips&tricks

Partenerii Nostri