75th Creative Arts Emmy Awards, Peacock Theater, Los Angeles, CA, USA - 06 Jan 2024
Lifestyle Foto: Profimedia Images/Bianca Boeroiu

O Romanca a castigat premiul Emmy la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”. Bianca Boeroiu a realizat machiajele pentru serialul Wednesday

Articol scris de UTV Data publicării:

Make-up artistul roman Bianca Boeroiu a castigat un premiu pentru machiajele spectaculoase pe care le-a realizat in serialul Wednesday filmat in Romania. Bianca este una dintre cele mai apreciate specialiste in machiaj de film din Romania, fiind laureata cu mai multe premii Gopo. Dupa succesul rasunator pe care l-a avut serialul Wednesday, regizat de Tim Burton, Bianca este cunoscuta si la nivel international.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bianca a avut o aparitie de senzatie la premiile Emmy. Look-ul a fost realizat de Madalina Dragoi.

Bianca Boeroiu a lucrat in productii renumite precum “Eu cand vreau sa fluier, fluier”; “Loverboy”; “Un pas in urma serafimilor”; “Funeralii Fericite”, “Aferim”; si “Wednesday”.

“Sunt recunoscatoare industriei cinematografice din Romania care a recompensat activitatea mea, inca din 2006, de cand lucrez in acest domeniu. Am avut norocul sa obtin 3 premi Gopo”, a spus Bianca Boeroiu intr-un interviu pentru RFI.

Etichete: emmy

Partenerii Nostri