Vedete

Afla ce cadou i-a facut Taylor Swift unei fane!

Articol scris de UTV Data publicării:

Cantareata si-a suprins fana cu o cutie plina de cadouri dupa ce aceasta i-ar fi trimis popstarului o lista cu 7 intrebari, la care astepta raspuns.

In timpul pandemie, tanara, pe numele sau Emmy si-a petrecut timpul scriindu-le artistilor sai preferati. Fiecare artist a primit de la aceasta un challenge cu 7 intrebari, care urmau sa apara in vlogul sau.

Emmy a primit raspunsuri de la violonista, Lindsey Stirling si de la cantareata de muzica country, Walker Hayes. Taylor Swift a ales sa-si recompenseze fana cu o cutie care continea obiecte din merch-ul arisistei: tricouri, copii ale albumelor sale Folklore si Evermore, o carte de colorat, un jurnal, o sticla de apa, elastice de par si un hanorac.

Livrarea a venit, de asemenea, cu o scrisoare speciala scrisa chiar de Taylor.

Parintii lui Emmy au share-uit un video cu momentul deschiderii cadoului de catre aceasta. Se pare ca in scrisoare, cantareata isi cerea scuze pentru faptul ca nu a luat parte la interviul tinerei, asadar, spera sa se revanseze cu supriza facuta.

"Multumesc mult de tot, Taylor!"- a spune Emmy in clipul postat.

Vezi clipul chiar aici:

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Congrats, Taylor! <3

Partenerii Nostri