Child cooking spinach apple cucumber smoothie. Healthy plant based food concept.
Lifestyle Preparation of green smoothie in the kitchen. Child cooking spinach apple cucumber smoothie. Healthy plant based food.

Pregateste-ti corpul pentru toamna

Articol scris de UTV Data publicării:

Sfarsitul verii este perioada perfecta pentru eliminarea toxinelor!

De-a lungul zilelor calduroase din timpul verii, corpul uman transpira abundent, eliminand multa apa si saruri. Din acest motiv, si nivelul toxinelor din corp creste, in lipsa apei care sa mai dilueze si sa pastreze un echilibru.

Iata 6 moduri prin care va puteti pregati mintea si corpul pentru toamna:

1. Pentru a ajuta corpul sa isi revina dupa o vara obositoare, evitati, pe cat posibil, cofeina, alcoolul, condimentele picante, excesul de sare si zaharul procesat.

2. Consumati inainte de mic dejun un smoothie ‘verde’ , apoi completati cu ceva cereale integrale.

3. Periajul uscat al corpului va stimula circulatia sangelui si va ajuta pielea sa se exfolieze de stratul uscat, ajutandu-va corpul sa se poata hidrata prin absorbtia de crema de corp

4. Incepeti fiecare zi cu un masaj simplu, pe care vi-l puteti face singura, de la picioare spre cap, folosind ulei de nuca de cocos sau de susan. Acesta stimuleaza drenajul limfatic si ajuta la mentinerea pielii hidratate.

5. Adaptati-va stilul culinar la vremea de afara. Schimbati salatele de vara cu legume la cuptor, radacinoase, cereale integrale, in general mancare gatita cu rabdare :)

6. Relaxeaza-te si, mai ales, asculta muzica. Corpul e intr-o perioada de adaptare la noile temperaturi, asadar trece printr-un stres. Muzica ajuta la deconectare si la starea de bine.

Etichete: utv , toamna , dieta , detox , smoothie , music , lifestyle , sanatate

Partenerii Nostri