Businessman jump between 2019 and 2020 years.
Lifestyle Businessman jump between 2019 and 2020 years.

Visezi la un 2020 prosper? Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le faci de Revelion!

Articol scris de UTV Data publicării:

Si, ce faci de Revelion? Stim, stim, nici nu a venit Craciunul si noi vorbim despre Revelion si probabil ca nici tu nu mai suporti intrebarea asta care iti da batai de cap inca din toamna, sau mai bine zis... inca de cum se termina vara, dar important e ca oriunde o sa iti petreci noaptea de Anul Nou, ar fi bine sa incerci sa urmezi cateva obiceiuri care iti vor purta noroc.

1. Ai grija sa ai bani in buzunar!
Inca de cand suntem mici, parintii sau bunicii ne dau o bancnota pe care sa o tinem in buzunar in noaptea de Anul Nou, pentru ca anul care vine sa vina la pachet cu multi bani. Si se mai spune ca atunci cand se canta celebrul ''Happy New Year'', la 00:00, trebuie sa te asiguri ca spargi si un pahar, daca iti doresti ca anul nou sa fie bun si prosper.

2. Poarta ceva rosu!
Poarta haine noi si nu uita, de asemenea, sa porti ceva rosu, pentru a tine departe deochiul si gandurile rele.

3. Mananca 12 boabe de struguri!
Mananca 12 boabe de struguri imediat dupa ce treci in anul nou, deoarece se spune ca fiecare boaba de strugure iti va aduce noroc in fiecare luna din 2020. Iar daca esti un fan al calatoriilor in jurul lumii, se spune ca daca plimbi o valiza in jurul casei sau blocului o sa calatoresti tot anul. O sa pari putin dubios facand asta, ce-i drept, dar daca tu crezi in ceea ce faci, ce mai conteaza restul?

4. Daca te vei saruta cu cineva de Anul Nou, vei avea o viata amoroasa satisfacatoare!

Deci, in cazul in care nu ai iubit/iubita, ar fi cazul sa iti gasesti un partener/partenera pentru Anul Nou sau, cine stie, pentru o lunga perioada de timp.

5. Incepe sa faci fapte bune inca din prima zi!  

Si nu pentru ca asa trebuie, ci pentru ca asa simti! Si ar fi bine sa faci acest lucru si pe parcursul anului. Cu alte cuvinte, fii un om mai bun, deoarece toata energia buna pe care o imprastii se va intoatrce la tine inzecit.

Etichete: happy new year , 2020 , traditii

Partenerii Nostri