15YearsTogether_Cover
Muzica

15 Years Together. We are here for U!

Articol scris de UTV Data publicării:
Hey, U! Vino mai aproape sa iti soptesc ceva sau mai bine zis, sa iti scriu ceva! UTV implineste azi 15 ani, iar tu ai fost alaturi de noi zi de zi, moment de moment, piesa de piesa si pentru asta iti multumim! Implinim 15 ani de muzica buna, de artisti talentati si materiale fresh pe care VJ-ii UTV le-au facut cu cea mai mare pasiune pentru voi si contiuna sa o faca! 
 
Asa cum in fiecare an ne-am petrecut pana dimineata, anul acesta am zis sa dam un mare party de acasa, drept urmare v-am pregatit o serie FIRE de playlisturi speciale precum: CAN'T STOP DANCING, de la ora 11:00, ALL ABOUT LOVE, de la ora 13:00, MUSIC THERAPY, de la ora 15:00, U ARE NOT ALONE, de la ora 18:00 si STUCK ON REPEAT de la ora 20:00, care se vor auzi de dimineata pana la miezul noptii pe UTV. 
 
Si ce crezi, our girl, Andreea Din, se ocupa de warm up si a pregatit un maraton de live-uri de toata frumusetea, incepand cu ora 12:00, pe contul nostru de Instagram, cu artistii vostri preferati, unde mai mult ca sigur se va lasa cu multe zambete imprastiate, povesti interesante si piese fredonate. N-ai cum sa ii ratezi pe Irina Rimes, Antonia, Dorian Poapa, Shift, Randi si The Motans.
 
Acum ca am vorbit de trecut si prezent, zic sa-ti vorbim si despre viitor, nu? Well, nu promitem decat ca o sa va aducem de 15 ori mai multe interviuri fresh cu si despre artistii vostri preferati, de 15 ori mai multa muzica buna si de 15 ori mai multe zambete si informatii din muzica! Tu? Doar trebuie sa ne fii alaturi, pentru ca dincolo de toate, It's All About U! Ce zici? Pornim in aventura?

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Partenerii Nostri